2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی رز طلایی کلی با خودم در جنگم واینکه زن داییمم خیلی از من خوشش نمیاد

خواهش میکنم. عزیزم مسئله رو رها کن. اگر قسمتت باه میشه و نباشه فدای سرت. بهیچ عنوان هم موقعیت های خواستگارای خوب رو از دست ندی بگی فلانی ممکنه بیاد....

روی خواستگارای خوبت فکر کن، بقول مامانم میگه ماشالله نسلای جدید همه خوشگل شدن و جذابیت هاب ظاهری دارن مثل قدیم نیست. هر گلی عطری داره.

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
خواهش میکنم. عزیزم مسئله رو رها کن. اگر قسمتت باه میشه و نباشه فدای سرت. بهیچ عنوان هم موقعیت های خو ...

چند بار خواستم وارد رابطه بشم رز طلایی اما نشد انگار هیچ پسری به چشمم نمیاد همش در حال مقایسم

ببین ازدواج فامیلیو بی خیال باش نمیگم بده ولی شاید از ۱۰۰ تاش ۴۰ تا خوب باشه ۶۰ تا بد..با توجه ب اینک زنداییتم از تو خوشش نمیاد..پسره هم مغروره..مادرتم مخالفه تو جزو ۶۰ نفری ..عاشق یکی دیگه شو لااقل

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
ببین ازدواج فامیلیو بی خیال باش نمیگم بده ولی شاید از ۱۰۰ تاش ۴۰ تا خوب باشه ۶۰ تا بد..با توجه ب این ...

میدونم اما نوجوون که بودم خیلی به پسر داییم لخوش بودم فکر میکردم واسه من هر کاری میکنه قدیما هم همینجوری یخ بود فک کردم از اون شرایط دربیارم درست میشه که نشد

چند بار خواستم وارد رابطه بشم رز طلایی اما نشد انگار هیچ پسری به چشمم نمیاد همش در حال مقایسم

خب باید روی خودت کار کنی. تو از پسر داییت همینقدر میدونی که فامیلتونه و از رفتار و گفتار و ... اون چیز زیادی نمیدونی. حتی نمیتونی مطمئن به ازدواج باهاش باشی.

آدم که بخاطر یه کبوتر تو آسمون، گنجشک تو دستشو رها نمیکنه...

ممکنه سرنوشت تو با یکی دیگه باشه ، یه حای دیگه این دنیا... بعد اگر خرابش کنی بخودت ظلم کردی ...

من میتونم بشینم تموم آدمای دنیا رو با هم مقایسه کنم ولی واقعا کی بدرد آیندم میخوره؟ کسی که رسمی میاد جلو و قصدش اینه با من به زندگی رو بسازه یا اون آدمی که تو خواب و خیال ازش به شاهزاده سوار به اسب ساختم که ممکنه هر لحظه از خواب بپرم و رویام نابود بشه؟

خب باید روی خودت کار کنی. تو از پسر داییت همینقدر میدونی که فامیلتونه و از رفتار و گفتار و ... اون چ ...

خواستگار دارم که مهندس برقه بورسیه آلمان شده کلی هم دوسم داره اما نمیدونم کار خوبیه که بخاطر اینکه از احساسات پسر داییم دربیام باهاش ازدواج کنم

شاید باورت نشه اما 7ساله دوسش دارم

هغت سال عمر یه کودک ۶ ساله هست بعنی از زمانی که در شکم مادر بوده تا الان که شش سالشه. 

این یعنی داره عمر تو هم تلف میشه، اونم برای چیزی که مطمئن نیستی و اون فرد هم تلاشی لراش نمیکنه!

یکی از اخلاق های مرد ها این هست اگر چیزی رو بخوان زیر ابر های آسمون با نوک قله ی کوه باشه پبداش میکنن و بهش میرسن... و اگر نخوان هی اما و اگر میارن، یا هی قول میدن و یا اصلا جلو نمیان

خواستگار دارم که مهندس برقه بورسیه آلمان شده کلی هم دوسم داره اما نمیدونم کار خوبیه که بخاطر اینکه ا ...

نه کار خوبی نیست تو نیاز داری مدتی ذهنت استراحت کنه و بخودت فرصت بدی دنیا رو بیشتر ببینی و آدمها رو بیشتر بشناسی. درباره ی ازدواج و عشق بیشتر مطالعه کنی. وقتی احساس کردی علاقت تموم شده و دیگه کششی نداری اونوقت به خواستگارای خوبت فکر کن

[QUOTE=116827720]هغت سال عمر یه کودک ۶ ساله هست بعنی از زمانی که در شکم مادر بوده تا الان که شش سالشه.  این یعن ...[/QUOTEکاش غریبه بود تا حداقل راحت تر بشه فراموش کرد روزی هزلر بار میگم بسه😭

نه کار خوبی نیست تو نیاز داری مدتی ذهنت استراحت کنه و بخودت فرصت بدی دنیا رو بیشتر ببینی و آدمها رو ...

اره  ولی نمیدونم چطور باید ردش کنم خیلی التماس میکنه حالم از خودم بهم میخوره

اره  ولی نمیدونم چطور باید ردش کنم خیلی التماس میکنه حالم از خودم بهم میخوره

ردش نکن بگو فعلا شرایط ازدواج رو ندارم. تا اینطوری کامل ردش نکرده باشی که اگر نظرت برگشت بتونه دوباره جلو بیاد

ردش نکن بگو فعلا شرایط ازدواج رو ندارم. تا اینطوری کامل ردش نکرده باشی که اگر نظرت برگشت بتونه دوبار ...

پسره درس خون و خوبیه اما از بعضی اخلاق اش متنفرم که اذیتم میکنه