2777
2789
عنوان

اومدم تغییرت بدم، تغییرم دادی!

215 بازدید | 10 پست

من سیگاری نبودم.واقعا نبودم

من حتی میخواستم توهم سیگارت را ترک کنی

من خودم میخواستم ترکت بدهم

مثل همان باری که به دیوار بالکن تکیه داده بودی و با آن ژستی که برایش جان میدادم سیگار دود میکردی..نزدیکت شدم و روی پنجه ی پایم بلند شدم سیگار را از دستت گرفتم ،گوشه لبت را بوسیدم و سیگار را روی دیوار خاموش کردم.خندیدی و پرسیدی این هارا از کجا یاد گرفته ام و من گفتم متد های ترک سیگار است

یا باری که سیگار میکشیدی و عمدا سرفه میکردم تا مجبور شوی خاموشش کنی

ببین من از سیگار خوشم نمی آمد و حالا سیگارم با سیگار قبلی روشن میشود

نمیدانم شاید سیگاری شده ام

شاید دلم حتی صدای سرفه ات را می خواهد

و یا بوسه ی آرام گوشه ی لب..

نون#

27 خرداد 1396

"گاها مینویسم" 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
متن ضعیفی بود

انتقاد قوی ترم میکنه. ممنون. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک👍

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

بد نبود

ینی میتونه بهتر بشه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
بد نبود ینی میتونه بهتر بشه

بله. البته مال اوایل 96 بود. الان پیشرفت کردم تا حدودی. 

انتقاد قوی ترم میکنه. ممنون. 

اول از همه عنوانت که دستتو رو میکنه.باخوندن جمله اول آدم سیر متنو میفهمه

دوم اینکه راوی نمیدونه باخودش چندچنده به عبارتی.از طرفی عاشق ژست سیگار کشیدن طرفه

از طرفی دیگه میخواد ترکش بده

آخرش میگه نمیدانم 'شاید' سیگاری شده ام😐

و اینکه سیگاری شدن این شخص ربطی به تغییردادن اون شخص نداره چون اصن اون آدم دیگه حضور نداره گویا

بعد اینکه ی سری عبارتها مث یا باری که... شاید دلم حتی...

اول از همه عنوانت که دستتو رو میکنه.باخوندن جمله اول آدم سیر متنو میفهمه دوم اینکه راوی نمیدونه باخ ...

درسته. 

البته سال 96 نوشتم. 

دقت میکنم. ممنون

قشنگ بود دوست دارم قلمتو

خیلی لطف دارین