2821
2789
عنوان

روش خامه کشی

474 بازدید | 12 پست

کلا کیک خامه ای چه جوریه؟من کیک ساده درست میکنم ولی واسه خامه ای باید سطحش صاف باشه،نه؟

خامه از کجا بگیرم

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هم خامه قنادی میتونی بگیری از لوازم قنادی ...هم با خامه صبحانه میتونی درست کنی

کدوماش خوشمزه  تره،روش هرکدوم چه جوریه؟چه قدر هم بزنم؟

سوسیس خانگی با مواد درجه یکـ                                کیلویی۴۷تومن،اگرم کسی راضی نبود با کمال میل پولشو پس میدم  
از لوازم قنادیا بگیر روش فرم دادنشم روش نوشته اگه سطح کیکت صاف نیست با چاقو قسمتای اضافه رو جدا کن

چه جوری خامه رو صاف صاف روی کیک کاور کنم

کیک اسفنجی باید درست کنی سطحشو کمی آبمیوه بزنی خامه مارک کولاک میخرم از لوازم قنادیا

اول همه جاش ابمیوه بزنم و بعدش خامه؟عیر از ابمیوه دیگه چی میشه؟روی خامه ر  با چی تزیین کنم

اگه بخوام وسطش خامه ای باشه چه طوریه/

خامتو تو ظرف استیل بذار بعد یه کاسه رو پر یخ بکن و کاسه خامتو بذار تو اون کاسه یخ و انقد با همزن بزن تا رد همزن روش بیوفته و فرم گرفته باشه بعد سطح کیکتو یا آبمیوه یا شیر یا نسکافه با اب پاش بپاش رو سطحش که خامه به کیک بچسبه و برای صاف شدنش یه کاردک بخر و یه سینیا که میچرخه

خامتو تو ظرف استیل بذار بعد یه کاسه رو پر یخ بکن و کاسه خامتو بذار تو اون کاسه یخ و انقد با همزن بزن ...

سینی رو کجا دارن،من کیک ۴تخم مرعی می پزم،و یک و نیم لیوان شکر و نیم لیوان روعن

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 21 ساعت پیش
2791
2779
2792