2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 701 بازدید | 38 پست

اونم هر موقع اومد خونه شما واسش سیب زمینی آبپز و تخم مرغ بذار

گـايا: يـكى از خــدايان يـونان،اولـين الههء زمين،اولـين موجودى  كه از دل خلاء به وجـود آمده…!مادر و همسر اورانوس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشه که نرم شوهرم ناراحت میشه  

اره نمیشه نری....

خدایا ممنونم ازت ....همه اونایی ک دوس دارن مادر بشن و چشم انتظار نذار... چشم انتظاری خیلی سخته خیلی....خدایا به همه آرزومندات بچه اهل و صالح و سالم بده ... دوست من ناامید نباش

از این به بعد خونشون رفتنی غذای خودت و شوهرتو ببر. به کسی هم تعارف نکن. بگو میدونم شما شام نمی خورین زیاد درست نکردم اندازه ی خودمون درست کردم. 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  
واقعا که اه اه

مادرشوهرم خسیسه.شوهرم هم ناراحت شد.چون دندود درد داره اصلا نه میوه خورد نه سالاد.تازه تخمه و تنقلات هم نیاوردن وسط.یه جعبه از انارهارو مادرشوهرم نداد بشورم.یه آبکش بزرگ هم موند تو خونه خواهرش.آخه آخرشب تولد دخترش بود بعداز شام یلدارو رفتیم اونجا.شوهرم میگه اگر پدرومادرم بخورن ناراحت نمیشم.۵ شنبه دور هم جمع میشن فیلم میبینن وهمشو نگه داشتن واسه دور همی خودشون اونوقت پولشو از مامیگیرن.😟

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
عزیزم کاری نداره که برو سر غذا ولی با غذات بازی کن و خودتو با چیزای دیگه مثل ماست و سالاد مشغول کن ا ...

مثلای کوکودرست کرده مثلادیشب میگه شامی دیشب درست کردم بیارم برات

نمیشه که نری حرف الکیه من که نمیرم و هر ۲ هفته یک بار بخاطر شوهرم باید بمونم شام

اونجا غذا نخور . بگو رژیمم. کلاست رو نگه دار .یا اینکه رو اعتماد به نفست کار کن بگو ببخشید دوست ندارم . اگر هم ذاتا بگو بخند باشی با دو تا جوک ، اعتراض خودت رو برسون . 

آموزش مهارتهای زندگی وظیفه والدین ما بوده که یاد ندادن به ما . به هر حال کنار اومدن با خانواده شوهر ، شدنیه. اگر از کاه کوه نسازیم

مثلای کوکودرست کرده مثلادیشب میگه شامی دیشب درست کردم بیارم برات

باید میگفتی نه من تا حالا غذای  چند شب مونده نخوردم 

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملاً بخود یقین دارند، در حالیکه دانایان سرشار از شک و تردیدند  

تقصیره شماست ک میخوری دوبار ک نخوری میفهمه شماهم حالیته ونباید فرق بذاره بدم میاد از آدمایی ک فرق میذارن...میتونی هم دیگه نررری

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊