2777
2789
عنوان

مامانا بیاین

101 بازدید | 20 پست

سلام .من یه دختر ۹ونیم ماهه دارم که وزن نه ماهگیش ۸۶۰۰ بود قدش ۶۸و دور سرش ۴۵بود  روی نمودار گفتش که همه چیزش خوبه .ولی هی اطرافیان میگن چرا از بین رفته و چه و چه و چه .منم خیلی بهش اهمیت میدم .گندم و عدس و ماش و جوانه کردم و پودر کردم و گاهی توی غذا بهش میدم .از همون اول تصمیم گرفتم که سرلاک و این جور چیزا بهش ندم و مواد طبیعی بدم .چند روز پیش هم رفتم عطاری و جودوسر گرفتم و خواستم سویق سنجد براش بگیرم تا توی فرنی بدمش ولی دکتری که اونجا بود گفت سنجد سنگینه براش و سویق کودک ببر منم سویق و گرفتم .روش نوشته مکمل غذای کودک (سویق کامل)با شیر و شیر انگور مخلوط شود .میخواستم نظرتونو بدونم تجربه ای داشتین؟اینو بدم به دخترم؟چه مواقعی بدم تا خوب وزن بگیره.ممنونم

بچه ات اگر از رشد تکاملی حرکات و هوشی مشکلی نداره یعنی سالمه... تغدیه سالم خوبه اما اینکه بخوای واسه حرف مردم خودتو اذیت کنی و بچه رو اجبار درست نیس عزیزدلم

امان از ملت حرف مفت زن....

بچه لاغره ... یه جور

چاقه یه جور... حرف نمیزنه حرف میزنه ... سرماخورده ...همه صاحب نظرن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرچی به تایم 1سالگی و را رفتن و دندان دراوردن میرسه لاغرلاغرتر میشن. تا2سالگی تقریبا همین اش و همین کاسه.  نگران نباش. غذاشو چرب کن. اب قلم بهش بده. ماهیچه. سیب زمینی بنداز توی سوپ جو بعد بهش بده.  بعد غذاش بهش چیزای شیرین بده.  وزنش و قدش خوبه. قطره اهن و مولتی هم مرتب بده. 

بچه ات اگر از رشد تکاملی حرکات و هوشی مشکلی نداره یعنی سالمه... تغدیه سالم خوبه اما اینکه بخوای واسه ...

غلت میزد .الان سینه خیز میره .میشینه .دست میزنه .ماما میگه خیلی خیلی خوبه .غذا هم خوب میخوره مگه وقتاییکه من هی اصرار به بیشتر خوردنش میکنم .تا قبل این که به غذا بندازمش چون تپلی بود تا میدیدنش میگفتن شیشه ام میخوره ؟منظورشون این بود که شیر خشکم میخوره؟؟الانم مدام میگن از بین رفته .خب منی که شبو روزم شده این بچه تو دلم خالی میشه خسته میشم ...

هرچی به تایم 1سالگی و را رفتن و دندان دراوردن میرسه لاغرلاغرتر میشن. تا2سالگی تقریبا همین اش و همین ...

ممنون گلم .من چون بچه اولم هست همه چی برام اولین باره تجربه ای ندارم.

غلت میزد .الان سینه خیز میره .میشینه .دست میزنه .ماما میگه خیلی خیلی خوبه .غذا هم خوب میخوره مگه وقت ...

خداروشکر سالمه شکرخدااااا

بذار بهت بگم که خودتو اذیت نکن ببین اون کوچولو هرماه اخلاقای جدید پیدامیکنه لجبازی و استقلال و... شاید باعث بشه غذا نخوره و ازت قبول نکنه تف کنه حتی سه روز فقط ماست و شیر بخوره ... بنابراین اگه قرار باشه در مورد این قضیه اینقدر حساس باشی میشه باعث افسردگی تو و عذاب اون بچه... 

به اندازه خودش خوب و سالم زحمت میکشی آماده میکنی اگه میلش کشید بخوره نوش جونش

مشت دستشو نگاه کن 

معدش اون اندازس

معده بچه رو بخاطر حرف مردم بزرگ نکن پسفردا مشکلات معده و چاقی و ... بگیره

ممنون گلم .من چون بچه اولم هست همه چی برام اولین باره تجربه ای ندارم.

چون تحرک زیاد میشه  لاغرمیشن. دقت کن بچه های3ماهه چ لپی دارن. بعد عکس 6ماهگیشون میبینی میگی وای چ لاغرشده درصورتی که تحرکشون بیشترشده.  از1سال به بالا که اسکلت هستن. من2تاشو دارم. هرچی میخورن باز لاغرن. حرفای دیگران به خودت نگیر هرکی گفت بگو دکترش گفته عالیه.  به منم میگفتن و میگن بی خیال. 

وای مرسی مرسی چقد با خوندن این متن آروم شدم .😍😍

قربونت حتما قطره اد رو بهش میدی...

دخترمن نمیخورد اما بعد که یه اد خیلی 

خوب پیداکردم که فقط 2قطره باید میخورد متوجه شدم روی سیستم ایمنیش و انرژی و اشتها موثره

برات میذارم اما شاید امتحان کرده باشی خودت...

چون تحرک زیاد میشه  لاغرمیشن. دقت کن بچه های3ماهه چ لپی دارن. بعد عکس 6ماهگیشون میبینی میگی وای ...

دقیقا درسته .همین کنار هم گذاشتن عکساست که تو فکرم برده .من لباسایی که تو تن دخترم توی ۳-۴ماهگیش بهش چسبیده بود الان تنش میکنم گشاد و اندازست فقط شلواراش کوتاه شده .جالب اینحاست که حرف زدناشون هیچ وقت تموم نمیشه...

قربونت حتما قطره اد رو بهش میدی... دخترمن نمیخورد اما بعد که یه اد خیلی  خوب پیداکردم که فقط ...

من مولتی ویتامینا و آهنی که از مرکز بهداشت بهم میدن بهش میدم .این مارک و دکتر بهتون معرفی کرده؟چند قیمته و ساخت کجاست؟

من مولتی ویتامینا و آهنی که از مرکز بهداشت بهم میدن بهش میدم .این مارک و دکتر بهتون معرفی کرده؟چند ق ...

دخترم به هیچ وجه نمیخورد چون به نظرش زیاد بود یا چی نمیدونم که تحمل نمیکرد 

به متخصص گفتم اینو توصیه کرد بهم گفت فقط 2 قطره که میتونی بدی.... و واقعا عالی بود

چهارماه قبل آخرین بار 17 ت خریدم

تازگیا یه آهن خوب هم پیدا کردم 

نه سیاه میکنه نه بوی فلز و ماهی میده اما اون 60 ت بود 

الان خونه نیستم اسمش یادم نمیاد