2777
2789
عنوان

حق با کیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 33 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حرف شوهرت دقیقا یعنی من پشت تو هستم😅

ادبیات مردا همینه

من برعکس توام مادرشوهرم مانتویی و اصلا ارایش غلیظ حتمی جزو حجاب نمیدونه و انتظار دارع هر مهمونی میریم من رژ قرمز بزنم با چادر😑 منم خدایی یه ته ارایش در حد سرمه چشم و یه رژ رنگ لبی و اینا میزنما ولی انتظار داره خط چشم بکشم مثللا😑

کار خودتو بکن...به اونا چه اصلل

دیشب تا لحظه رفتن هی گفت منم گفتم نمیشه ارایش صورتمو بر خسب این لباسم انجام دادم نمیتوتم

بهش میگفتی باشع حق با توعه هی میگفتی میرم ولی نمیرفتی عوض کنی انقد حرص دراره این جمله ک نگو 

یعنی میدونستی حجابشونو تعصبشون چجوریه اما بخاطر عشق تن ب ازدواج دادی و حالاهم مینالی.

نخیر چ عشقی عاشق معشوق نبودیم ک نمیدونی الکی حرف نزن اونا وقتی اومدن از حجاب و اینا ام نگفتم شوهرمم گیر نمیده الان شروع کردن از غیرت اینا بهم میگن

متم همینو میگم دلم خیلی پره

والا ب منم میگه من میخندم فقط.میگه جلو مانتوت بازه میگم مدلشه میخندم.میگه موهات بیرونه میگم چون نمیبندم میاد بیرون.اونروز اومده میگه حیاطو مسقف کنید میگم دوس ندارم.حالا من شوهرمم شدید حساسه ها ولی اون میگه بدم‌میادو انجام میدم

❤❤❤ریپلای❤❤❤
والا ب منم میگه من میخندم فقط.میگه جلو مانتوت بازه میگم مدلشه میخندم.میگه موهات بیرونه میگم چون نمیب ...

منم حرصشو در میارم ولی اخه تا کی من بچم بیاره پس فردا باز رو اون دخالت میکنن

منم حرصشو در میارم ولی اخه تا کی من بچم بیاره پس فردا باز رو اون دخالت میکنن

توبازم جواب بده انگار ن انگار.مادرشوهرم میگفت اسم دخترتو بزاریم فاطمه گفتم نه.ب پسرم میگفت دختر نباید بره بیرون گفتم دختر من میره

زیر ۳ سالنا بچه هام

❤❤❤ریپلای❤❤❤