2777
2789

داریم شام میخوریم و ساکتم،سعی میکنم بیشتر گوش بدم.علی میگه"ساکتی چرا خانوم؟"

میگم"هیس"

قاشق و چنگال رو میزنم به همدیگه و به بشقاب.علی با اخم میگه"شب خاستگاری قید نکردن که دیوانه ام هستیا..! "

اخم میکنم میگم گوش بده،به این صدا گوش کن.این صدا داره میگه ما خوشبختیم.تنها نیستیم،غذایی برای خوردن داریم،کسیو داریم که باهاش غذا بخوریم،سالمیم و میتونیم این صدا رو بشنویم..ببین چقدر صدای قشنگیه.."

گوشه ی چشم علی چین میخوره و با نیش خند میگه " البته اون شب ماهم نگفتیم که دومادم دیوونه س."

و صدای قاشق چنگالو بیشتر درمیاره و میخندیم.

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

15 آبان 96

"گاها مینویسم." 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

آآآآآااااا خدا چه حس نازی داشت😍😍😍😍😍😍😍😍

گاها زیاد بنویس زیبا بود🥰

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آآآآآااااا خدا چه حس نازی داشت😍😍😍😍😍😍😍😍 گاها زیاد بنویس زیبا بود🥰

حتما. 

قشنگ و روان بود مال ما هم همین شکلیه 

ممنونم

افرین با احساس بود

ممنونم 

خوشبختی از نظر من یعنی ارامش

ارامش روح

ارامش فکر

ارامش جسم

ارامش رابطه

ارامش خانواده

ارامش زندگی کلا

ارامش تو همه چیز

ارامش نعمته واقعا

شاید آن که جسارت عصیان دارد،شجاعت توبه نیز داشته باشد.شاید آنکه خدا مجال سرکشی داد،فرصت بخشیده شدن هم داده باشد!(برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستین اگه دوست داشتین🙈💜)

ما خوشبخت نیستیم

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.
خوشبختی از نظر من یعنی ارامش ارامش روح ارامش فکر ارامش جسم ارامش رابطه ارامش خانواده ارامش زند ...

بله، حفظ کردنش هم هنره. 

ازاین عاشقانه های ساده میخوام 😔

❤️🧡الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم ***موفقیت در کنکور هم  هدفمه طی یک سال*** میخواماستاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر  خدایا از تو میخوام که  قدرتشو بهم بدی تابتونم انجامش بدم پس کمکم کن که بتونم***خدایا چگونه تورا بخوانم حال انکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم حال انکه تو تویی.**** الاهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم***
ما خوشبخت نیستیم

خدا حواسش هست. 

ازاین عاشقانه های ساده میخوام 😔

بساز. 

تاپیکای دیگتم دارم میخونم تو فوق العاده ای دختر منم یه دفتر نوشتم به اسم "مرد رویا سوز".خیلی حستو میفهمم باریکلا

میدونی جهنم چیه؟میگن موقع مرگ چیزی که هستی چیزی که میتونستی باشی رو ملاقات میکنه.   و هیچ چیز جهنمی تر از اون لحظه نیست!...🌋