2777
2789
عنوان

بنظرتون حق داشتم این حرفو بگم؟

224 بازدید | 17 پست

ما تازه خونه خریدیم خواهرم ۴ میلیون کادو داد برادرم ۲ میلیون داد مامانم فرش خرید بعد شوهرم هی میگه بدهکارم قرض کنیم قرض هم فقط از خانواده من حتی میگفت به داداشت بگو ۲ رو بکنه ۲/۵ منم گفتم نمیگم تا حالا چیکار کردم براش مگه بعد دیشب خانواده خودشو دعوت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳ تا برادرش و باباشو خواهرش همه ۴۵۰ تومن جمع شد گفتم بعد تو میگفتی به داداشم بگم ۲ رو بیشتر کنه گفت ول کن امشب خوش گذشته بهم زهر مارش کن بهم من خودم جای همشون برات همه کاری میکنم

چه کادوهایی آفرین ما نهایش دویست بدیم اونم تازه نزدیک باشه .در ضمن شوهرت میدونه این کادو ها رو باید یه روزی پس بده  اومد یه ماه دیگه خواهرت خونه خرید شما هم همین قدر کادو میدید یا هر چه قد در توانتون بود

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
۳ تا برادرش و باباشو خواهرش همه ۴۵۰ تومن جمع شد گفتم بعد تو میگفتی به داداشم بگم ۲ رو بیشتر کنه گفت ...

عزیزم هرکی یه جور رسم داره و یه بودجه ای داره.از همه نمیشه که یه اندازه توقع داشت.اینکه شوهرتم از خانوادت توقع داره کاره بدیه.کلا از هیچ کس هیچی نباید توقع داشته باشی هرکی هرچقدر داد دستش درد نکنه

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
۳ تا برادرش و باباشو خواهرش همه ۴۵۰ تومن جمع شد گفتم بعد تو میگفتی به داداشم بگم ۲ رو بیشتر کنه گفت ...

اخیه بنده خدا گفته من به جاش خودم همه کار میکنم.واقعا الان طوری شده آدم نمیتونه از کسی توقع داشته باشه تازه ایتچن کادو ها رو هم باید جبران کنیم .خاله من شش سال پیش برای عقر بهم النگو داد باور کن اون موقع صدو بیست تومن بود الان عروسی دختر خالم منم باید همون النگو رو ببرم نمیشه پنجاه تومن بزارم تو پاکت ببرم که .از الان باید پس انداز کنم تا عروسیشون بتونم بخرم یه دفعه نمیتونم یکی دو تومن بدم النگو

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عمرا من بتونم انقدر کادو بدم

پس چه جوری میخوای جبران کنی .زن داداشت و شوهر خواهرت حتما انتظار دارن آگه داداشت و خواهرت انتظار نداشته باشن

اخیه بنده خدا گفته من به جاش خودم همه کار میکنم.واقعا الان طوری شده آدم نمیتونه از کسی توقع داشته با ...

مال من همیشه یک طرفس بنده خداها فقط از طرف اوناس من نمیتونم جبران کنم چون نمیده و میگه ندارم تا بوده از اونا بوده

مال من همیشه یک طرفس بنده خداها فقط از طرف اوناس من نمیتونم جبران کنم چون نمیده و میگه ندارم تا بوده ...

آخه اینجوریم شوهرت همیشه معذب میشه خودت معذب میشی به خانوادت بگو کمتر هدیه بدن .تا شما هم راحت تر باشی .البته به نظر من .