2777
2789
عنوان

به نظرتون حق داشتم دلخوربشم؟

393 بازدید | 46 پست

دیشب خونه مادر شوهـرم جمع بودیم ما و خواهرشوهرم وشوهرش و همسرم نارگیل گرفته بود و موقع خوردنش آب نارگیل رو ریخت یه لیوان پرشد داد به مادرش والتماس که بخور نه تعارفی به ما کرد هرچه میگفت نمیخوام التماس میکرد بخوره همه هم داشتیم نگاش میکردیم ...توقع داشتم حداقل من که هیچ یه ته استکانی به دخترم تعارف کنه بچه داشت نگاه میکرد ...مادرش یه لیوانو خورد ..دیدن نارگیله هنوز تهش مونده نصف لیوان شد خواهرش فوری دادش به شوهرش ...امروز به شوهرم میگم کاش یه تعارف هم میکردی به ما ..میگه من فقط میخواستم دومادمون نخوره خیلی خودشو میگیره ..خیلی برام عجیبه به نظرشما کارش درست بوده؟

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خندم گرفت  فقط  حرف شوهرت  🥰🥰

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
بدجنس

دومادشون خیلی اذیت کنه ولی اخرش چی اونم گیرش اومد و ما هیچ بحث اب نارگیل نیست حرفم سر احترامه 

هیچ چیز به اندازه شخصیت آدم رو جذاب نمیکنه ...میتونید گلاب صدام بزنید🌹

اینجور مواقع باید یه چش غره بری به شوهرت تا از این خودشیرینی ها نکنه،خب اخرش دامادشونم خورد پس همون بهتر که درست و حسابی تقسیمش میکرد

پدر قصه ی تکرار نشدنی🖤به امید موفقیت در آزمون ۱۴۰۴🫶❤️