2777
2789
عنوان

موندم چی بهش بگم

171 بازدید | 12 پست

دوستم ۳۳ سالشه و مجرد.یه خواستگار خیلی خیلی خیلی خوب داره.از لحاظ مال اوکی.شاغل.خونه و ماشین هم از خودش داره.تک پسر.چند سال پیش پدر جانبازشون به شهادت رسیدن.اصل و نصب دار و با ریشه.اخلاق بسیار خوب.اما فقط یه مشکل داره.بشدت و بی اندازه چاقه.خیلی خیلی چاق.بنظرتون قبول کنه یا نه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چاقی خیلی خیلی زیاد کلی بیماری همراهش میاره 

چربی خون قند خون فشار خون 

کمر درد و زانو درد 

خب بنظرت چجوری میشه زندگی کرد با همچین فردی؟اگر فقط بر اثر پر خوری اینجور شده که میشه با رژیمی که دکتر میده و‌ورزش وزنشو پایین اورد اما اگر یه بیماریه خاصیه که واقعا مشکله ازدواج باهاش

نمیدونیم سلیقش چطوره که

بشدت بد پسند.همش منتظر خواستگاری بود که کارمند بانک باشه.اما نیومد.بعدها میگفت با از خودم بزرگتر باشه.وه متاسفانه همه خواستگاراش متولد ۷۰ به بالا بودن.اللن میگه سن برام مهم نیس....ولی پسره خیلی چاق هست.منکه ندیدم میگفت صورت و شانه هاش لاغره.از شکم به پایین وحشتناک چاق

چاقی خیلی خیلی زیاد کلی بیماری همراهش میاره  چربی خون قند خون فشار خون  کمر درد و زانو د ...

آره منم همین گفتم.هزار تا بیماری با خودش میاره.دوستم پیغام داده خودشو لاغر کنه اما پسره هیچ عکس العملی نشون نداده.

جدا از عدم جذابیت فیزیکی فردی با این شرایط,  چاقی زیاد میتونه نشانه ای از افسردگی و پرخوری ناشی از اون باشه و خودش میتونه زمینه ساز خیلی بیماریها باشه. بخاطر سایر شرایط نباید این موضوع رو نادیده گرفت. باید مشاوره قبل از ازدواج بره و اگر واقعا علاقمند به این دختره اون دختر شرط بزاره واسه کاهش وزنش و اقلا تا یکمدت صبر کنه ببینه که وزن کم میکنه یا نه.  

بشدت بد پسند.همش منتظر خواستگاری بود که کارمند بانک باشه.اما نیومد.بعدها میگفت با از خودم بزرگتر باش ...

اينجوري چاق بودن طبيعي نيس مشكل داره اين آقا

كبدچرب ك خطرناكِ هم رو شاخشِ

لايك نكنيد مرسي اه🤗