2777
2789
عنوان

سیکس پک

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره...من کلا شکم نداشتم بخاطر همین از همون سال اول کم کم نشون داد خودشو

شما شکم نداشتی تازه بعد یکسال .

درسته😊 منم همین نظرو وارم

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
عکس شکممو بذارم اینجا؟؟!😑😑

اره 

خودتو که نخواستیم

عکس سیکس پکتو خواستیم

البته واسه خانمها سیکس پک قشنگ نیست و بعید میدونم با یک سال دربیاد

دو تا خط اطراف ناف میفته 

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
برا موندنش باید ادامه بدی !مگه میشه ولش کنی بمونه !؟

باید ادانه بدی بعد چندسال دیک میمونه

اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه  یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
شما شکم نداشتی تازه بعد یکسال . درسته😊 منم همین نظرو وارم

حالا کامل تخت تخت نکردمش مثلا دیگه میبینی بعضیا شکمشون چسبیدست...

چون دیگ اونجوریم خوشم نمیاد..

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️

الان شما به من بگید تلاش کنم بدنم بیاد رو فرم حامله شدم بدتر نیست؟ 

یا بذارم چندسال دیگ ک بچه نمیخواستم برم شروع کنم؟ 

آخه میگن ورزش کنی( بدن سازی)  بعد ول کنی بدتره

اره  خودتو که نخواستیم عکس سیکس پکتو خواستیم البته واسه خانمها سیکس پک قشنگ نیست و بعید میدو ...

اینجا اقایون هستن شاید من نخوام شکممو اینجا ببینن!😑

خواستین تل گروه بزنین اونجا میذارم

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
حالا کامل تخت تخت نکردمش مثلا دیگه میبینی بعضیا شکمشون چسبیدست... چون دیگ اونجوریم خوشم نمیاد..

بله متوحه شدم

بخاطر اینکه ما از بچگی ورزش نکردیم.  ندیدی خارجیا شیش ماهشونه امگار هیچی تو شکمشون نیس

خواهر من بارداریش تحت نظر بود و رژیم غذایی سفت و سخت داشت

کلا همه مریضهای اون دکتر مثل خارجیان خودشون لاغر و فقط شکم دارن

بعد زایمان همه باربی😂

زنان تحصیلكرده،همسران خوبی از آب در می آیند.زیرا برای اینكه توضیح بدهند كه چرا غذا شور یا بیمزه شده است،كلمات بیشتری در اختیار دارند.
الان شما به من بگید تلاش کنم بدنم بیاد رو فرم حامله شدم بدتر نیست؟  یا بذارم چندسال دیگ ک بچه ...

ورزش ک بدنیست

باز خودت بهتر میدونی

کی میخوای باردارشی

اینجا اقایون هستن شاید من نخوام شکممو اینجا ببینن!😑 خواستین تل گروه بزنین اونجا میذارم

مرسی گلم

لازم نیست🌹

خواهر من بارداریش تحت نظر بود و رژیم غذایی سفت و سخت داشی کلا همه مریضهای اون دکتر مثل خارجیان خودش ...

دکترشون کیه؟؟؟