2777
2789

آقای مخاطب سلام.

امروز خیلی از تو شاکی هستم. زیست دوست داشتنی ترین غیر زنده ی زندگی من بود اما دیگر دوستش ندارم. حاشیه ی بالاییِ جلد دین و زندگی را دوست ندارم. گل و گلدان های مامان را دوست ندارم. حتی شالی که سال قبل از شیراز خریدم هم دوست ندارم. من از هر رنگ سبزی متنفر شده ام. از گیاهان سبز رنگِ کتاب زیست، از شال سبزم، از حاشیه سبز جلد دین و زندگی.. بنظرم رنگ سبز پتانسیل کشتن یک نفر را دارد. می‌گویی ندارد؟ ببین، دارد من را می کشد. سرم نبض میزند و استخوان بینی ام تیر میکشد و من میفهمم قرار است به زودی ببارم. اما الآن وقتش نیست چون الآن مادربزرگت نشسته رو به رویم و می‌گوید برای تو دختری دیده که عایشه ای هست برای خودش و من میدانم از نظر مادربزرگ تو هر دختر زیبا و چشم سبزی عایشه ای است و نمی‌دانم چرا می‌گوید عایشه. مهم هم نیست. مهم زیبایی آن دختر هم نیست. مهم چشم هایش هم نیست. حتی خدا برای پدر و مادرش نگهش دارد اما این خیلی مهم است که این دختر را برای تو دیده اند و تو عاشق رنگ سبزی و طفلک من، که دست خودم نبود و چشمهایم سیاه است.

اول نامه گفتم امروز از تو خیلی شاکی هستم. می‌دانی چرا؟ چون آن دختر چشمهای سبزی دارد و من کنار هم تصورتان کردم و توی تصورم تو به آن دختر گفتی " جنگل رو تو چشات داری" و من می‌توانم به جرئت بگویم با این جمله چند سالی پیر شدم. می‌دانم، تو یک روز این جمله ی کلیشه ای را خواهی گفت.

باز هم ممنون خدا هستم که عایشه چشم های آبی ندارد که بگویی " تو دریای چشمات غرقم کن" وگرنه واقعا میمردم.

ولی آقای مخاطب، این انصاف نبود. من هنوز هم بخاطر برخورد هفته قبلمان سرخوش بودم. یک دیدار کوتاه جلوی در.. من چقدر ذوق کردم که این بار توی پله های راهرو از کنارم نگذشتی و چند قدم پیشرفت کردیم و به در رسیدیم. موقع رد شدن از کنارم چند لحظه نگاهمان به هم خورد و تو با لبخندی در چهره ای بچه مثبتانه که به قول مهسا بدجوری بوی شهادت میدهد، از کنارم گذشتی. حالا مادربزرگت آمده نشسته اینجا و بمب های ساعتی را کار می‌گذارد و مادرم هم با ذوق به حرفهایش گوش میدهد و مدام می‌گوید انشالله.

انشالله چه؟ من بمیرم؟ این یک جنگ نابرابر است. او عایشه است و من می‌دانم عایشه نیستم و این دانستنِ من نه از سر کمبود اعتماد به نفس است نه از سر تواضع!

من از خودم میترسم! آقای مخاطب توروخدا کاری کن. من نمی‌خواهم آرزوی مرگ کسی را بکنم خودم هم نمی‌خواهم بمیرم. توروخدا تو یک کاری کن.

دوست دارت نبات.

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

نمیدونم بقیه سری نامه هارو بزارم یا نه. 

متوجهم که اینجا سایت مادر ها و نوزاد هاشونه. برای همین دو به شکم.

لطفا شما نظری دارید بگین. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون نوشتید.؟چرا

بله خودم نوشتم. چی چرا؟ 

نامه های خودته؟

بله نوشته های خودمه. 

چندسالتونه اینقد قشنگ نوشتین؟؟؟ مرحباااا

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
چندسالتونه اینقد قشنگ نوشتین؟؟؟ مرحباااا

23 سالمه. 

ممنونم. 

عالی بود چقدر آشناست حال و هواش

ممنونم عزیزم. 

واقعیه یا توی ذهنتون شکل گرفته؟

شما دوست دارین کدومش باشه؟ 

من دوست دارم تو ذهنتون شکل گرفته باشه

پس همینطور بوده.