2777
2789
عنوان

سلام!!

50 بازدید | 6 پست

یه سوالی داشتم ،چون هممون خانمیم میپرسم ،من میخواستم لوازم آرایشی بفروشم از اونجایی که از هر مارک فیکش ریخته بیرون نمیتونم به فروشنده های عمده اطمینان کنم ،حالا میگم رو یه چیز تمرکز کنم و برم دنبالش منظورم اینه که یه نوع بیارم بهتر از اینه که کل لوازم آرایشی رو بخوام بفروشم ،کمکم کنین 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

ميتوني از برند ميبلين بياري هم شناخته شده س هم قيمتش نسبتا خوبه هم با كيفيته

به نظرت یه جنس بیارم بهتره یا نه 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت یه جنس بیارم بهتره یا نه 

ببين معمولا كسي يه جنس فقط مياره كه نمايندگي اون برند رو داشته باشه ولي اگه  از دو يا سه تا برند شناخته شده استفاده كني قطعا مشترياي بيشتري داري

ببين معمولا كسي يه جنس فقط مياره كه نمايندگي اون برند رو داشته باشه ولي اگه  از دو يا سه تا برن ...

موندم بخدا چون تازه وارد ،شوهرمم گیر داده که چرا جنسی نمیاری و اینا منم میترسم شاید اولشه اینطور استرس دارم اصلا

موندم بخدا چون تازه وارد ،شوهرمم گیر داده که چرا جنسی نمیاری و اینا منم میترسم شاید اولشه اینطور است ...

آره اولش يه خرده ريسك داره ولي كارت كه راه بيوفته سود خوبي داره مخصوصا اگه جنس خوب بياري مشتري دائم داري واسشون

آره اولش يه خرده ريسك داره ولي كارت كه راه بيوفته سود خوبي داره مخصوصا اگه جنس خوب بياري مشتري دائم ...

ممنون از راهنماییت ،خدا کنه همینطور که میگی بشه 😉😉