2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😓

139 بازدید | 5 پست

خوشبحال اونایی که خونه دارن از خودشون همیشه بخدا گفتم من دنبال جمع کردن مال و ثروت نیستم فقط ی خونه تو ی تیکه از زمینش بهم بده ک از این بلاتکلیفی در بیام خدا شاده اصلا قصدم زیاده خواهی نیست همین خونه مستاجری هم جای شکر داره..واقعا رو اعصابمه این بی خونگی سال زیادی هم‌نشده ولی نمیتونم هر سال گوشت تنم بلرزه ک میخوام بلند بشم یا در بدر دنبال صاحبخونه واسه چونه زدن سر مبلغ اجاره..امشبم اومدیم مسکن ملی ثبت نام کنیم ک یدفه همه ظرفیتا تکمیل شد در عرض نیم ساعت😶حالم خیلی بده نه دیگ خونه میخوام نه بچه خسته شدم نمیخوام ناشکری کنم نمیخوام کفر بگم ولی هرچقدر التماس خدارو کردم هیچکدومو نداد بهم  خیلی معذرت میخوام هیچکسو نداشتم باهاش دردل کنم بغض گلومو گرفته باید با یکی حرف میزدم اینارو میگفتم ...

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

شکر خدا تا الان درسته سخت گذشت ولی هیچوقت هیچوقت منو لنگ نذاشته خدا ولی دلم گرفته ک به خواسته هام گوش نمیده...سرکوفت بقیه خستم کرده ک نمیتونن خونه بخرن بابا از کجا بیارم مگه خونه خریدن راحته یا ارزونه اه اه خدایا خستم

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا بزرگه هيچ كارشم بي حكمت نيست مطمئن باش به وقتش ميده نگران نباش

انشالله