2777
2789
وای اگه بشه دختر که دیگه هیچییییی دیگه میخورمش❤❤❤❤❤❤

شاید پسر باشه🤔بالباس کوردی😍😍😍😍الهییییی😄😄😄

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای باورت میشه شدی مامان روژین؟از این به بعد مادری     یعنی عشق میکنم فردا  انقد و ...

وای 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰فداش بشم من اصلا باور نمیکنم خیلی تو شوکم همش به شکمم دست میکشم و میگم یعنی مامانی الان اون تویی

❤kurd❤راضی ام به رضات دخترم و به خودت میسپارم
مبارکت باشه منم یه چندروز دیگه باید چک بزنم دعا کنید مثبت بشه،ینی میشه منم دوتا خط ببینم حتی کمرنگ ، ...

خیلی حس خوبیه خیلیییییی فوق العاده ست اصلا قابل وصف نیست ایشا مال تو هم مثبت بشه

منم سقط داشتم دقیقا مث تو.. خدا بزرگه بد ب دلت راه نده اصلا استرس نداشته باش ایشالا نینی سالمه و چ ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت ان شاء الله 😍🌹

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
وای 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰فداش بشم من اصلا باور نمیکنم خیلی تو شوکم همش به شکمم دست میکشم و میگم یعنی ...

بله که اونجاست😊قد یه کنجده😍😍😍آخی یاد خودم افتادم😍😍پسرم وقتی توشکمم بود😀😀

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
چند وقت اقدامی

مرداد و شهریور اقدام داشتم که نشد

شوهرم عمل کرد مهر و ابان هم اقدام نداشتیم 

فک کنم اگه درست باشه اذر گرفته به حق محمد

بله که اونجاست😊قد یه کنجده😍😍😍آخی یاد خودم افتادم😍😍پسرم وقتی توشکمم بود😀😀

وای فدای محمد حسین خاله بشم من😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘