2777
2789
عنوان

دوست داشتن

111 بازدید | 14 پست

خانما مادر من برادرمو بیشتر از من دوست داره...طبیعیه؟..همیشه همین جور بوده ...برام هم مهم نبوده...ولی نمی دونم چرا الان بهش فکر می کنم...

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه طبیعی نیست

بهش بگو مستقیم

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    

اره طبیعیه . من یه مطلبی خوندم ک نوشته بود اینکه والدین میگن بین بچه هاشون فرق نمیزارن الکیه یکیو بیشتر از بقیه دوست دارن حتی بادوستامم ک گفتم اوناهم میگفتن ک تو خانوادشون پدر مادرشون کدومو ببشتر دوست دارن 

گاهی مامان من میگه گمشو از خونه بیرون تو با داداشت دشمنی😑😑

همینجوری الکیا..

من از دست داداشم ناراحتم که همیشه بهم میگه اگه دانشگاه از شهر دیگه قبول شدی نرو .ولی هیچوقت به روش نیاوردم حوصله دعوا ندارم

سه ساله تو خونه موندم..افسرده شدم.بعد مامانم به من تشر میزنه.کلا خیلی چیزا بهم گفته روم نمیشه بگم

برام صلوات میفرستین که مشکلم حل شه؟😢😢😢توروخدا

نه طبیعی نیست همینجور که فرزند پدر مادرشو به یه اندازه دوست داره پدر مادرم باید بچه هاشون یجور دوست داشته باشن.منم داداش دارم ولی مامان بابام فرقی تو دوست داشتن نمیزارن

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺
خب پسر یه چیز دیگه اس،شیرینه مث عسل❤❤❤

مامانبزرگ من برعکس اینو میگه همیشه😂میگه دختر شیرینه پسر تلخه

عاشق دختراشه به طرز عجیب

قدیما پگاااه بودم،تازگیا شاهزاده مصر،بعد این نمیدونم چی خواهم بود..                                                       Թող պարեմԵս պարում եմԵս պարում եմ                                                    
مامانبزرگ من برعکس اینو میگه همیشه😂میگه دختر شیرینه پسر تلخه عاشق دختراشه به طرز عجیب

هم پسر شیرینه هم دختر،اما پسر برای مادر جذاب ترو دوس داشتنی تره،مث دختر برای پدر