2777
2789
عنوان

شب یلدا نی نی سایتی ها

188 بازدید | 15 پست

داریم به دقایق تاپیک های دعواهای عروس مادرشوهر خواهرشوهر جاری و...نزدیک میشیم و تاپیک های اوج میگیره حملهههههه

خوش به حال ما تو خونه راحت 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم تو خونه راحتتتتتتتت😎😎😁

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

دقیقا برای هر مناسبت از یک هفته قبل تاپیک های تدارکات و لباس رو میزنن و تا یک هفته بعد از مناسبت تاپیک بحث و دعوا و جالبه که از این ماراتن تکراری خسته هم نمیشن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من بچه م  مریضه یلدا رو درمانگاه گذروندیم😢

الهی منم سه شبه بیدارم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من الان اونجام هی منت کشی میکنن محلشون نمیذارم حال میده😊

باهم دوست باشید 

2790
2778
2791
2779
2792