2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید یلدام خراب شد😔

394 بازدید | 14 پست

من چند ماه پیش قهر رفتم خونه پدرم ک با مادرم دعوام شد برگشتم خونم.  مادرم و شوهرمم باهم دعواشون شد داداشمم با شوهرم قهر بود.

تا اینکه من واس اشتی رفتم از دل خانوادم دراوردم ولی همچنان باشوهرم قهرن.

امشب داداشم ک ۱۶سالشه برام انار. اجیل و کیک اورد زنگ در زد اومد بالا شوهرم نگاش نکرد بگه بیا تو داداشم دوباره کفشاش پوشید هرچی تعارف کردم نیومد رفت. 

ب شوهرم میگم چرا نگاش نکردی میگه نگاش کردم اون ی بچس نمیتونه بهم سلام بده با شوهرمم دعوام شد میگه تو طرف اونو میگیری

داداشم دم در بود ۵ دیقه با منو دخترم حرف زد شوهرم همش تلوزیون نگاه کرد 

بنظرتون تقصیر کدومه؟

شوهرم میگه اون میومد خونه سلام میکرد منم باهاش خوب بودم ولی من میگم تو بهش اعتنا نکردی ک سلامت کنه خلاصه بحثمون شد

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

داداشت باید اول سلام میکرده شما نباید تو این دعواها طرف کسی و بگیری ولی اگر لازم شد شوهرت مهم تره

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم .. ولی داداشت مهمون بود .. مهمون حبیب خداست... باید پا میشد میومد تعارف...

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

راست میگه سلام میکرد البته نمیشه قضاوت کرد شاید شوهرت دل اونا رو پر کرده 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

بالاخره الان داری با شوهرت زندگی می کنی پیش اونی یه وقتهایی باید کوتاه بیای داداشت هم کوچیکتره باید اون میومد سلام می داد

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

من جات بودم اصلا به شوهرم نمی گفتم چرا نگاش نکردی

والا بچه من یه ماه و نیمشه پدر شورهم نیومده دیدنش

امروز شنیدم رفته خونه یه فامیل دیگه

برای من هیچ اهمیتی نداره😊

⚘خدایا شکرت❣
تقصیر اخویته سلام نکرده 😊

اخه شوهرم یجوری رفتار کرد انگار نمی بینش

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚