2821
2789
عنوان

ابریزش بینی

76 بازدید | 4 پست

سلام به مامانای عزیز یلدای همگی مبارک... 

بچه من دخترم ابریزش بینی داره شربت سیتیریزین و سرماخوردگی و سفیکسیم و استامینوفن بهش دادم اما فایده نداره ، تورو خدا یه داروی خوب بهم معرفی کنید گناه داره دماغش که پر میشه شیشه شیرشو میندازه، الان یسال و دو ماهشه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

وای همه اینارو سرخود دادی فقط سیتریزین بده اونم هر دوازه ساعت چندروزی اینجور میمونه.. آب ریزش بیتی داشته باشه خیلی بهتره هرچه چرکه خلطه میاد پایین بزرگتر که میشه سینوزبت نمیگیره

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

وای همه اینارو سرخود دادی فقط سیتریزین بده اونم هر دوازه ساعت چندروزی اینجور میمونه.. آب ریزش بیتی د ...

نههه عزیزم بردمش دکتر چون عطسه هم میکرد ، یعنی سرماخورده بود،، اینارو دکتر داد،، اخه الان یه هفتست دارم بهش میدم، اما انگار نه انگار

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب برو سراغ درمان خونگی.. تو کتری دو سه تا عتاب بجوشون بده بچت آبشو بخوره... یا انار کوچیک بردار کباب کن بعد آبشو بگیر بده بچت روز سه دفعه از هرکدوم بده زیره بجوشون یه قاشق چای خوری بده بهش آب ولرم و نبات بده بخوره کلا اینا برا سرماخوردگی خیلی خوبن

دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

خوب برو سراغ درمان خونگی.. تو کتری دو سه تا عتاب بجوشون بده بچت آبشو بخوره... یا انار کوچیک بردار کب ...

اهان دستت درد نکنه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز