2777
2789

آقای مخاطب سلام،پدرم میگوید:" عشق و عاشقی آب و نان نمی‌شود زندگی کمر خم میکند، زندگی فشار می آورد." میدانی؟! من با خودم فکر میکنم تو چقدر زیر این فشار کمر خم کن زندگی جذاب تر خواهی شد. حتما روی موهای شقیقه ات برف خواهد بارید. حتما روی صورتت چروک هایی هم می افتد. اما غصه نخور؛ من هرروز آرزو میکنم چروک های دور لبت بیشتر از چروک های روی پیشانی ات شود. آهان! داشتم میگفتم پدرم میگفت دست از این کله شق بازی ها بردارم و به تشکیل زندگی فکر کنم، میگفت اینقدر مرد ستیز نباشم. گاهی دلم برای پدرم میسوزد او که نمی داند من مرد ستیز نیستم، فقط با هر مرد غیر از تو در ستیزم.اما خب زیاد فرقی ندارد این گفتن و نگفتن ها. گفتگو های من و پدرم همیشه یک طرفه بوده. اون نشسته و با نگاه مستقیم و ترسناکش گفته و من شنیده ام. میدانم یکی از همین روزها کدبانوی خانه ی یکی از همین مرد های شهر میشوم.

یادت هست که گفتی زندگی باید کرد؟ یادت هست که گفتی آدمها فقط میخواهند زمین بزنند، تو زمین نخور؟! البته بعدش یک کلمه زشت هم به آدم ها گفتی. آن روز ها خوش خیال تر بودم با خودم گفتم این کلمات نکند روی تربیت بچه مان تاثیر بد داشته باشد؟؟؟ اما حالا فقط میخندم و رد میشوم. رد میشوم و میروم روی لبه ی باریک پنجره مینشینم و به این خاطراتی که قرار بود با تو داشته باشم فکر میکنم.فکر میکنم و آرزو میکنم.. مسخره نکنی ها اما با خودم فکر میکنم شاید یک روز تو را ببینم، شاید آن روز هوا بارانی باشد، شاید چتر نداشته باشیم، شاید تو برایم نامه هایم را از حفظ بخوانی... شاید... خب آدمیزاد است دیگر.

نمیشود؟ کاش بشود.

دوست دارت، نبات

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

17 بهمن 97

گاهی مینویسم. نیمچه نویسنده ای محسوب میشوم.

بدون نظر بخوانید. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش میگفتی برا کی مینویسی؟

برای آقای مخاطب. 

" هیچ آقایی در این سایت منظور من نیست" 

سری نامه هارو سال قبل نوشتم.