_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 عنوان بیمه قالیبافی 472 بازدید | 7 پست سلام دوستای گلم کسی خبر داره هنوزم قالیباف هارو بیمه میکنن یا نه؟شرایطش چجوریه؟ ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲 1398/09/30 | 16:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آتاata عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 393 سلام باید از فنی و حرفه ای گواهینامه قالی بافی داشته باشی و قالی ت طبق قوانین و مقررات تامین اجتماعی باشه از نظر اندازه و هر ماه سر زده میان برای بازدید و عکس میگیرن که تعداد رج مورد نظر تامین اجتماعی رو حتما بافته باش و ماه بعد هم عکس میگیرن
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 سلام باید از فنی و حرفه ای گواهینامه قالی بافی داشته باشی و قالی ت طبق قوانین و مقررات ... اوه چقدر سخت گیرن شما خودتون بیمه هستین؟ ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲
آتاata عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 393 بودم ولی اینقدر سخت میگیرن که اگه دستت کند باشه یا یک ماه مسافرت باشی نتونی ببافی قطع میشه دیگه نیستم
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 بودم ولی اینقدر سخت میگیرن که اگه دستت کند باشه یا یک ماه مسافرت باشی نتونی ببافی قطع میشه&nbs ... اوه چه سخت ولی حیف ادامه ندادی مدرک ک گرفتم کجا باید برم برای کارهای بیمهماهیانه چند رج با ببافیم؟ ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲
عســــل. عضویت: 1387/01/30 تعداد پست: 42312 من یه قالیباف حرفه ای میشناسمدر حد سالی دوتا یک و نیم متری میبافهاون کم اورد در مقابل بیمه😐😐
_ermya_ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 447 من یه قالیباف حرفه ای میشناسم در حد سالی دوتا یک و نیم متری میبافه اون کم اورد در مقابل بیمه😐😐 اووووه انقدر سخت میگیرن؟☹میدونی مامانم قالیبافه دار و وسایلاشو داره میتونم کمک بگیرم ازون هممن مربی مهدکودکم اونجا بیمه نمیکنن میخوام یکاری بکنم بیمه بشم ارزو میکنم تمام اونایی که نینی میخوان نینی دار بشن و یک نینی سالم و خوشگل بدنیا بیارن 😍❤🤲