2777
2789
عنوان

موافقید...؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 36 پست
اونکه نداره پول بسته بسته اینترنت از کجا میاره بده اجیل بخوره😂

بسته اینترنت فوقش 20 تومنه ولی چیزایی که تو سفره یلدا میزارن خیلی بیشتره مثلا پسته خودش کیلویی 200 تومنه خیلی فرق میکنه

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨                                   تیکر رسیدن به هدفمه    درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم  
مرد کارگر یا دست فروش تو نت اصن وقت ندارن سر بزنه هرچی پولداره ریخته تو مجازی

وا مگه این همه آدمی کع تو نت میچرخن دکتر مهندسن ۵۰ درصد همه شوهراشون کارگرن الان دیگه گوشی لمسی و نت داشتن چیز عجیبی نیست که فقط دست پولدارا باشه چه حرفای عجیبی میزنید😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی که بسته میگیره فوقش ۳۰تومنه وقتی داخل همین سایت عکس سفره های رنگینشونو میزارن،ی خانم که بیاد بب ...

من ک مخالفم اینستام ندارم ولی بازم با این حرفا مخالفم 

هر کسی در حد خودش داره 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
عزیزم والله اینی که ما می بینیم یکم میوه و لبو و اینا نیست از صد تا سفره عید نوروز با شکوه تره با بی ...

👌👌👌👌

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
پس کار زناشونه چون مرداشون دارن از صب تا شب جون میکنن تو جامعه

آره همه فتنه ها زیر سر این زناست بخاطر این عکسا و اینستا چه فشاری رو این مردای بیچاره میارن تا چش چار نفر مثلا در بیارن😥😥

والا ما که چیزی نخریدیم جز یه بسته ژله و چیپس و پفیلا، همین .

یه هفته پیش مامانم انار و پرتقال آورد واسم هنوز داریم.. 

همینارو سرهم میکنم میچینم رو میز تموم شد رفت😑

دیگه نه پول آجیل داریم، نه تنقلات اضافی. ولی واسم مهم نیست کی چی میذاره اینستا.. به این چیزا اهمیت نمیدم.

🖤