2777
2789
عنوان

موافقید...؟؟؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 36 پست

بنظرم اونی ک انقدر ضعیفه ک ی مقدار میوه و لبو و این چیزارو نمیتونه بخره 

ندارم ک ماهانه کلی پول نت بده و بره اینستا سفره هایه مردمو ببینه😒

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

فامیلا و دوست آشناهای ما که از دیشب شروع کردن به استوری گذاشتن جدیدن مد شده دو بار یلدا میگیرن یه بار سمت پدر یه بار سمت پددر شوهر و هر دوش هم استوری میشه😥😥😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند ساعت پیش منم داشتم همینو می گفتم

درست اینه که برای خودم و خانوادم خوش باشم، نه برای بقیه

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

نظرخاصی ندارم خوب صددرصد تهیه همه اینا واسه یه نفرسخته ولی مثلا من وآبجیم کوکی ومسقطی وکیک وژله درست کردیم اون داداششم آشپزه قراره جوجه بیاره اون یکی داداشم میوه و...تقسیم کردیم چون جمعیتم زیاده خیلی میشه هزینه اش

اونکه نداره پول بسته بسته اینترنت از کجا میاره بده اجیل بخوره😂

بسته اینترنت فوقش۳۰تومنه

برای ی مرد کارگر یا دست فروش،۳۰تومن رو بده گوشت،مرغ،هندونه،اجیل،میوه،کدومش؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
بنظرم اونی ک انقدر ضعیفه ک ی مقدار میوه و لبو و این چیزارو نمیتونه بخره  ندارم ک ماهانه کلی پو ...

موبایل ک داره شارژ میزنه ازهمونم یذره اینستارو باز میکنه خخخخ

ولی جدی چ دلیلی داره ادم هی کل زندگیشو بریزه کف اینستا

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

چی بگم. انقدر اوضاع مردممون بهم ریخته اس و دلاشون زخم داره که بعید میدونم سفره یلدا بتونه زخمشونو بیشتر کنه😔😔

هر کس زِخزانه برد چیزی،گفتند مبر که این گناه است،تعقیب نموده و گرفتند!دزد نگرفته پادشاه است.....
بنظرم اونی ک انقدر ضعیفه ک ی مقدار میوه و لبو و این چیزارو نمیتونه بخره  ندارم ک ماهانه کلی پو ...

عزیزم والله اینی که ما می بینیم یکم میوه و لبو و اینا نیست از صد تا سفره عید نوروز با شکوه تره با بیست تومن پول نت هم نمیشه یه تیکش خرید 

موبایل ک داره شارژ میزنه ازهمونم یذره اینستارو باز میکنه خخخخ ولی جدی چ دلیلی داره ادم هی کل زندگیش ...

نمیدونم🤔

ولی من دوست دارم البته اینستا ندارم ولی واتساپم میزارم چون فقط نزدیکامو دوستام دارنش

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

اقا مادیشب یلدا گرفتیم یکم اش رشته و تنقلات خوردیم تموم شد رفت تازه من مقدار دستم نبود کمم اومد  !کارگر خونمون امشب 18 نفر مهمون داره میخواد بهشون کباب و دو مدل برنج بده از صبح مغز من رو خورده که 20 پیمانه برنج کمه نه؟؟؟ زشت نیست خورشت ندارم  خلاصه که از رو ظاهر قضاوت نکنین  

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  

کسی که بسته میگیره فوقش ۳۰تومنه

وقتی داخل همین سایت عکس سفره های رنگینشونو میزارن،ی خانم که بیاد ببینه آه بکشه بگه کاااااش منم داشتم چی؟

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
کسی که بسته میگیره فوقش ۳۰تومنه وقتی داخل همین سایت عکس سفره های رنگینشونو میزارن،ی خانم که بیاد بب ...

عزیزم این حرفا فقط آب در هاون کوبیدنه

خودتو خسته نکن

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کسی که بسته میگیره فوقش ۳۰تومنه وقتی داخل همین سایت عکس سفره های رنگینشونو میزارن،ی خانم که بیاد بب ...

والامن که ازصبح فقط ژله وکیک می بینم وهمه هم خودشون درست کردن که هزینه وسایلش همون ۳۰تومن میشه دیگه