سلام من حدود یک ماه پیش لاپاراسکوپی شدم و جنینی طبیعی داشت رشد میکرد ولی خب تو لوله بود و در آوردن. خدا رو شکر لوله آسیب ندیده جواب پاتولوژی هم طبیعی بود. آخرهای شش هفته بودم که با بتای ۲۲۰۰۰ عمل شدم. دکترم مرتب بتا رو چک میکنه. خیلی خوب پایین میومد الان از یه هفته پیش تا امروز بتام از ۶۰ تا رسیده به ۵۰ تا انتظار داشتم دیگه تا الان صفر شده باشه. نگرانم که واسه پایین آوردن بتا بخوان دارو متوتروکسات تزریق کنن. اگه تجربه داشتین بگین لطفا چقدر طول کشید تا بتاتون صفر بشه؟!! یه چیز دیگه م این که تو این یه ماه تقریبا هر هفته خونریزی و گاهی هم لکه بینی دارم. اینا طبیعیه به نظرتون؟
عزیزم بیبی چک نشون میده خارج رحمی رو؟؟؟ جواب سوال شما رو نمیدونم من
بله عزیزم بی بی چک من یه هفته قبل از موعدم هاله انداخت. آزمایش های کنترل بتا هم طبیعی بود. فقط سونو دقیق می تونه خارج از رحم و تشخیص بده. البته معمولا بتا هم طبیعی نیست شرایط من خاص بود چون جنین قلب داشت و طبیعی رشد می کرد
عزیزم ایشالله که مثبت میشه و نی نی میاد. من بعد از این اتفاقایی که برام افتاد نتیجه گرفتم که علائم پری و بارداری اولش عین همه بعد از یه هفته که حدودا از تایم پری بگذره تفاوت ها رو حس می کنی. برات دعا می کنم به اون چیزی که میخوای برسی گلم