2777
2789
عنوان

نازایی پلی کیستیک

209 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من پلی کیستیک هستم بعد اینکه روز  ۱۲ سیکل فولیکول نداشتم و pcoبودم  روز  ۱۵ سیول  آمپول  پروژسترون زدم امروز  روز ۱۷ سیکلم  ولی  دیشب  تموم بدنم آتیش بود کف پام داغ بود تموم بدنم داشت گر میگرفت هنوزم همونطور به شدت دیشب  نیست ولی  گر گرفتگی  و دارم هنوز  بنظرتون چرا اینجوری شدم زیر دلمم کمی درد میکنه کمرمم یه کم درد میکنه ،،، تا حالا اینجوری بدنم گر نگرفته بود چرا اینجوری شدم بنظرتون  تازه تکرر ادار هم داشتم با اینکه زیاد آب  هم نخورده بودم شکمم نفخ داشت 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین

الهی بگردم

ما خانما وثتی منتطر بارداری هستیم تموم نشونه های یه خانم باردارو سعی میکنیم توخودجون ببینم

نگران نباشو استرسو اول از همه از خودت دور کن 

منم پلی کیستیک بودم الان دختر یسالو ۲ماهشه

ایشالله شماهم بزروی مادر شی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان نمیشه چیزی گفت ممکنه عفونتم داشته باشی  صبر کن یه مدت ان شالله که بارداری

حتی  با اینکه فولیکول نداشتم و pco بودم یعنی  ممکنه باردار باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
الهی بگردم ما خانما وثتی منتطر بارداری هستیم تموم نشونه های یه خانم باردارو سعی میکنیم توخودجون ببی ...

ان شاءالله دعا کن چون حس بدیه وقتی  نتونی باردار بشی  انگار آدم جلو شوهرش خجالت میکشه  ...

حتی  با اینکه فولیکول نداشتم و pco بودم یعنی  ممکنه باردار باشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

منم تنبلی تخمدان دارم فعلا که باردار نشدم تجربه ای ندارم گلم

یعنی شما برا هرماه میری سونوگرافی ببینی فولیکول داری

علایم بارداری برا هرکی فرق میکنه دوست من فقط تپش قلب داشت

هرگاه امتداد نگاهت به حرام نرسید شهیدی...
منم تنبلی تخمدان دارم فعلا که باردار نشدم تجربه ای ندارم گلم یعنی شما برا هرماه میری سونوگرافی ببین ...

نه هر ماه نمیرم بعد ۴ ماه همینطوری رفتم سونو دادم ببینم تغییر کرده وضعیتم ک هیچ تغییری نکرده بود 

نه هر ماه نمیرم بعد ۴ ماه همینطوری رفتم سونو دادم ببینم تغییر کرده وضعیتم ک هیچ تغییری نکرده بود&nbs ...

دارو چی مصرف میکنی

من چندماه متفورمین و یه دوره کلومفین و یه دورم لتروزول استفاده کردم باردار نشدم انقد اعصابم خورد شد که کلا3ماهه قرصا رو گذاشتم کنار وحتی قرص آهنم استفاده نکردم

این ماه میخوام دوباره برم دکتر واقعا افسردگی گرفتم

امیدتو از دست نده دوستم که میگم بارداره تنبلی شدید داشت و درمان کرد بعد دوسال باردار شد  ان شالله شمام نتیجه میگیری

ان شاءالله دعا کن چون حس بدیه وقتی  نتونی باردار بشی  انگار آدم جلو شوهرش خجالت میکشه &nbs ...

تا ۶ماه اول عادیه 

تا یسال و دوماه هم اوکیه بعد اون باید بری دکتر دلتشو ببینی

ن بابا سخت نگیر چرا میندازی گردن خودت همشو از کجا معلوم شوهرتم یه مشکلو ریزو درشت نواشته باشه

اعتناد بنفستو ببر بالا

تا ۶ماه اول عادیه  تا یسال و دوماه هم اوکیه بعد اون باید بری دکتر دلتشو ببینی ن بابا سخت نگیر ...

درسته عزیزم والا شوهرمم اصن آزمایش نداده خودش میگه من مطمئنم مشکلی ندارم میگم از کجا مطمئنی  میگه قبل از ازدواج از کنار دوس دخترامم رد میشدم باردار میشدن برا همین میدونم مشکلی  ندارم 

دارو چی مصرف میکنی من چندماه متفورمین و یه دوره کلومفین و یه دورم لتروزول استفاده کردم باردار نشدم ...

الهی بگردم اره منم افسرده شده من دو دوره کلومیفن الانم دو دوره لتروزل ولی  تاثیری  نداشت باردار نشدم ،،، میگم نکنه علائمی ک دارم نشونه ی  یائسگی باشه !!!!

درسته عزیزم والا شوهرمم اصن آزمایش نداده خودش میگه من مطمئنم مشکلی ندارم میگم از کجا مطمئنی  می ...

😏 ببین توروخدا شوهرت چقدر اعتماد ب سقف داره بعد تو واقعا کوتاه میای؟ باید میگفای لابد گرده افشانی میکردی 

اگه خواست مشکلو بندازه گردن تو اصلا قانع نشو بگو توهم باید حتما ازمایش بدی 

خودتم ازونطرف برو یه دکتر خیلی خوب دارو بگیر 

😏 ببین توروخدا شوهرت چقدر اعتماد ب سقف داره بعد تو واقعا کوتاه میای؟ باید میگفای لابد گرده افشانی م ...

اره همین حرفاش اعتماد به نفس منو گرفته میگ اگ دکتر بگه میرم از میدم هنوزم ک دکتر هیچی نگفته ،،،۶ ماه زیر نظر دکتر محمود مصدق هستم

اره همین حرفاش اعتماد به نفس منو گرفته میگ اگ دکتر بگه میرم از میدم هنوزم ک دکتر هیچی نگفته ،،،۶ ماه ...

من از ۱۶سالگی زیر نطر دکتر بودم 

اونموقع بهم گفت نباید اصلا چاق شی و باید همیشه ورزش کنی 

همین کارو کردم خداروشکر نتیجه داد

شماهم ورزش گن برو باشگاه واقعا موثره

الهی بگردم اره منم افسرده شده من دو دوره کلومیفن الانم دو دوره لتروزل ولی  تاثیری  نداشت ب ...

فدای تو...

شوهر من امروز رفت آزمایش دادنتیجشو دو سه روزه میدن میدونم مشکلی نداره و من پلی کیستیکم 

الانم که مطمئن بشه مشکلی نداره میخواد چماق کنه و بکوبه تو سرم...کلا از کارم بیوفته دوا و دکتر وصبر وهزار مشکل دیگه میترسم 

ان شالله همه منتظرا باردار میشن توکل به خدا ...