سلام بچه ها من پلی کیستیک هستم بعد اینکه روز ۱۲ سیکل فولیکول نداشتم و pcoبودم روز ۱۵ سیول آمپول پروژسترون زدم امروز روز ۱۷ سیکلم ولی دیشب تموم بدنم آتیش بود کف پام داغ بود تموم بدنم داشت گر میگرفت هنوزم همونطور به شدت دیشب نیست ولی گر گرفتگی و دارم هنوز بنظرتون چرا اینجوری شدم زیر دلمم کمی درد میکنه کمرمم یه کم درد میکنه ،،، تا حالا اینجوری بدنم گر نگرفته بود چرا اینجوری شدم بنظرتون تازه تکرر ادار هم داشتم با اینکه زیاد آب هم نخورده بودم شکمم نفخ داشت
امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه هر ماه نمیرم بعد ۴ ماه همینطوری رفتم سونو دادم ببینم تغییر کرده وضعیتم ک هیچ تغییری نکرده بود&nbs ...
دارو چی مصرف میکنی
من چندماه متفورمین و یه دوره کلومفین و یه دورم لتروزول استفاده کردم باردار نشدم انقد اعصابم خورد شد که کلا3ماهه قرصا رو گذاشتم کنار وحتی قرص آهنم استفاده نکردم
این ماه میخوام دوباره برم دکتر واقعا افسردگی گرفتم
امیدتو از دست نده دوستم که میگم بارداره تنبلی شدید داشت و درمان کرد بعد دوسال باردار شد ان شالله شمام نتیجه میگیری
تا ۶ماه اول عادیه تا یسال و دوماه هم اوکیه بعد اون باید بری دکتر دلتشو ببینی ن بابا سخت نگیر ...
درسته عزیزم والا شوهرمم اصن آزمایش نداده خودش میگه من مطمئنم مشکلی ندارم میگم از کجا مطمئنی میگه قبل از ازدواج از کنار دوس دخترامم رد میشدم باردار میشدن برا همین میدونم مشکلی ندارم
امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
دارو چی مصرف میکنی من چندماه متفورمین و یه دوره کلومفین و یه دورم لتروزول استفاده کردم باردار نشدم ...
الهی بگردم اره منم افسرده شده من دو دوره کلومیفن الانم دو دوره لتروزل ولی تاثیری نداشت باردار نشدم ،،، میگم نکنه علائمی ک دارم نشونه ی یائسگی باشه !!!!