2777
2789
عنوان

تغییررفتار😑

75 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها

من دختری بودم ک همهههه فامیل دوسم داشتن 

ازوقتی ازدواج کردم دگ همونایی ک خیلیییی دوسم داشتن بهم محل نمیزارن

من هیچ تغییری نکردما اونام معلوم نیس چشونه یوقتایی خوبن یوقتایی نه

خیلی سراین موضوع ناراحتم چون خیلی ادما هستن تو فامیل نزدیک ک ازدواج کردن ولی با اونا اونطور نیستن

مثلا زن داییم خیلییییی دوسم داشت ولی الان اصلااااا بهم محل نمیده من ناراحت میشم جون دوسش دارم یا مثلا شوهرخاله هام یا حتا دایی های خودم دگ اصلا محل نمیزارن یا مثلا حتا مسخرمم میکنن یوقتایی

من اپل واچ دستمه فقط مهمونیا ساعت طلا ک توخرید عقد خریذیم میندازم اونوقت به من میگه دایی خودم ک ساعت پلاستیکی دستت میکنی پس شوهرت پولاشو برای کی میخواد خرج کنه

ازاولم معلوم بود ادم حسابی نیستن😑

تروخدا بگین چیکار کنم خیلی از این موضوع ناراحتم

یا مثلا به ما محل نمبزارن هرجا میرن همشون بهم میکن منو شوهرمو ادم حساب نمیکنن😑بعدا میفهمم ک مثلا یجایی بودن یا اونایی ک باهام خوبن دعوتم میکنن

اگه همه با هم کلهم اجمعین تغییر رفتار دادن شاید تویی ک حساس شدی  

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید از شوهرت خوششون نمیاد

نه اخه نمیخوام تعریف کنم اخلاقای هردو عالیه بعدم کنایه بهش میزنن

منم ک نیستم به من میگن شوهرت فلان شوهرت فلانه

درصورتی اصلا ربط نداره 

مثلا برمیگردن میکن شوهرت فامیلاش ادم حسابی نبیتن درصورتی ک خیلیییی خانواده خوبین خودشونم میدونن

خب لابد از شوهرت خوششون نمیاد دیگه دلیل خوش نیومدنشونو خودت حتما بهتر می دونی

نه والا اینطوری نیست 

کلا مثلا من گوشیم ایفون سیکسه از مجردیم داشتم ولی شوهرم تو وقتی ک دوست بودیم برام کرفته بوده

امسال میخواست ایکس برام بگیره گفتم نه سال دگ برام بگیر دیشب شب یلدا خونه مادربزرگم بودیم داییم برگشته به شوهرم میگه زن ادم باید از خپد ادم گوشیش حسابی تر باشه چرا ایکسو برای زنت نکرفتی خودت ایکس دستته

حالا خودش گوشیش ایته زنش سامسونک داره😐شوهرمم کفت من کوشیم خراب شده بود مجبور‌شدم عوض کنم گوشی‌ روژانم قراره امسال عوض‌کنم بقول‌شما مدل بالاتر ازایکس‌بخرم یازده😐 دوباره شوهر خالم گفت جخبر از داییت خبری ازش نیست حالا شوهرم یه دایی داشته کلا ناپدید شده سی سال پیش اینام ازوقتی فهمیدن هی همینو میکن😞