2777
2789
عنوان

چیکار کنم خورشت مرغم لذیذ شه???

86 بازدید | 8 پست

کمک کمک

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

جو پرک رو پوره کن بریز توش خیلی غلیظ میشه😍

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤

کمی خیلی کم اضافه کردن جوز هندی رنده شده ب مرغ عالیه

اضافه کردن گلاب و ابلیمو اخر پخت

بخاطر تغییر و ورژن جدیدم از خودم سپاسگزارم...                                                           ترجیحـ میدم ب ذوق خویشـ دیوانه باشم تا ب میلـ دیگران عاقل     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورت زرشک پلو با مرغه؟ یا قیمه؟

زرشک پلو با مرغ

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت

مرغتو با پیاز و زردچوبه س شعله کم تفت بده تاپیازهات طلایی بشه بعد ربگوجتو بزن اون هم رو شعله کم حداقل ده تا پانزده دقیقه تفت بده بعد ابو اضافه کن،توی خورشت مرغ کم اب میریزن مثلا توی یه مرغ یه لیوان و نصف اب بریز وقتی جوش اومد بذار رو شعله کم یه ساعت بپزه

زرشک پلو با مرغ

دوقاشق آرد تو روغن سرخ کن. زیاد نه ها. یه کمی طلایی شد بسه. زردچوبه و ادویه مرغ و زنجبیل و رب بزن بهش و بریز تو آبش. عالی میشه

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤