taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 عنوان اب لبو :(( 389 بازدید | 12 پست بچه ها اب لبو ریخته روو شلوارمممالانم سرکارمشلوارمم روشنه چیکار کنم لکش بره؟:((((((((((((((((((((((((((((( اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید. 1398/09/30 | 09:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11110 درس عبرت بگیر دیگه عمرا شلوار روشن بپوشی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
خانوم_مهندس_اقامون۴ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3959 نمیره سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
mamiari عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 9739 جوش شیرین سرکه سیب اینا رو امتحان کن ببین میره؟ هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن.
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 نمیره خدایی؟:(((( اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
خانوم_مهندس_اقامون۴ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3959 خدایی؟:(((( دیگه سرکاری اون پاک نمیشه.ببیخیالش شو.رفتی خونه یکم دامستوس بزن روش زود اب بکش ایشالا که بره جاش نمونه سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
خانوم_مهندس_اقامون۴ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3959 اول صبحی لبو از کجا اوردی سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 جوش شیرین سرکه سیب اینا رو امتحان کن ببین میره؟ بدبختی الان سرکارم اینا موجود نیستی زیر شلواری پامه گفتم این پام باشه برم بشورم اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 اول صبحی لبو از کجا اوردی دیشب درست کردن شب میریم خونه مامانم برای یلدا ببرم واسش چون دیگه خونه نمیرفتم با خودم اوردم سرکار از همینجا برم :(( اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 دیگه سرکاری اون پاک نمیشه.ببیخیالش شو.رفتی خونه یکم دامستوس بزن روش زود اب بکش ایشالا که بره جاش نمو ... اخه خیلی ضایعست :((( نمیتونم توو شرکت راه برم :(( اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
خانوم_مهندس_اقامون۴ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3959 دیشب درست کردن شب میریم خونه مامانم برای یلدا ببرم واسش چون دیگه خونه نمیرفتم با خودم اوردم سرکار از ... دیگه اشکال نداره اتفاقه دیگه پیش میاد.فکرشو نکن سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 دیگه اشکال نداره اتفاقه دیگه پیش میاد.فکرشو نکن مرسی عزیزمرفتم عوض کردم همون شلوار زیرم مشکی بود بهتر ازین بود اونو پوشیدم اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
خانوم_مهندس_اقامون۴ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 3959 مرسی عزیزم رفتم عوض کردم همون شلوار زیرم مشکی بود بهتر ازین بود اونو پوشیدم 🤣🤣🤣🤣 سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک