2777
2789
عنوان

اب لبو :((

389 بازدید | 12 پست

بچه ها اب لبو ریخته روو شلوارممم

الانم سرکارم

شلوارمم روشنه چیکار کنم لکش بره؟

:(((((((((((((((((((((((((((((

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

درس عبرت بگیر دیگه عمرا شلوار روشن بپوشی   

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی؟:((((

دیگه سرکاری اون پاک نمیشه.ببیخیالش شو.رفتی خونه یکم دامستوس بزن روش زود اب بکش ایشالا که بره جاش نمونه

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
جوش شیرین  سرکه سیب  اینا رو امتحان کن ببین می‌ره؟

بدبختی الان سرکارم اینا موجود نیست

ی زیر شلواری پامه گفتم این پام باشه برم بشورم

اول صبحی لبو از کجا اوردی

دیشب درست کردن شب میریم خونه مامانم برای یلدا ببرم واسش چون دیگه خونه نمیرفتم با خودم اوردم سرکار از همینجا برم :((

دیگه سرکاری اون پاک نمیشه.ببیخیالش شو.رفتی خونه یکم دامستوس بزن روش زود اب بکش ایشالا که بره جاش نمو ...

اخه خیلی ضایعست :((( نمیتونم توو شرکت راه برم :((

دیشب درست کردن شب میریم خونه مامانم برای یلدا ببرم واسش چون دیگه خونه نمیرفتم با خودم اوردم سرکار از ...

دیگه اشکال نداره اتفاقه دیگه پیش میاد.فکرشو نکن

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
دیگه اشکال نداره اتفاقه دیگه پیش میاد.فکرشو نکن

مرسی عزیزم

رفتم عوض کردم همون شلوار زیرم مشکی بود بهتر ازین بود اونو پوشیدم

مرسی عزیزم رفتم عوض کردم همون شلوار زیرم مشکی بود بهتر ازین بود اونو پوشیدم

🤣🤣🤣🤣