2777
2789
عنوان

باز هم شبو بی خوابی و دلتگی من برای بچه هام

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 38 پست

اگه پدر مادرش آدم.حسابی ان یا از کسی حرف شنوی داره بگو.با شوهرت صحبت کنن 

بهش بگن پرستار مگه جای مادر و میگیره مگه اصلا به این راحتی میتونی پرستار مورد اطمینان پیدا کنی

یه سوییت یا اپارتمان کوچیک بگیره به اسم خودش خرجی بچه ها رو هم بده که حداقل جای بچه ها پیش مادرشون امن باشه

خودشم بره پی زندگیش 

باید وسوسه اش کنن که خودش و از قید و بند بچه راحت کنه

البته اینا در صورتیه که شما هم.مایل باشی بچه ها پیش خودت باشن 

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای وای من بمیرم برای اون دلت ک الان دقیقا میدونم چی توش میگذره 

دو هفته پیش روز جمعه صب با یه شکم درد وحشتناک از خواب بیدار شدم ک هیچ دارو و مسکنی آرومم نمیکرد با گریه به شوهرم و مادرم زنگ زدم خلاصه تا اومدن منو بردن دکتر گفت اورژانسی باید بره بیمارستان و اونجا گفتن آپاندیسم در حال ترکیدنه و باید سریع عمل شم من یه دختر 19 ماهه دارم ک تمام مدتی ک درد داشتم از خونه تا بیمارستان و ...همش پیش مامانم تو ماشین بود اما از وقتی رفتم اورژانس دیگه ندیدمش بعدم رفتم اتاق عمل و شوهرم برده بودش خونه باباش اینا خداشاهده تمام مدتی ک تو اتاق عمل بودم گریه کردم تا لحظه ای ک آمپول زدن و خوابم برد بیدار هم ک شدم بازم با اون دردایی ک داشتم فقط درد ندیدن دخترم منو داشت میکشت تمام شب رو به زور مورفین 1 ساعت خوابیدم و با اینکه میدونستم دخترم جاش خوبه و هواشو دارن اما پر پر میزدم برای بغل کردنش جوری ک با اینکه دکتر گفت باید اون شبم بمونم با رضایت شخصی ترخیص شدم مادرشوهرم گفت انقد بی تابت بوده ک خواهرشوهرم افتاده بود گریه 😢😢😢😢😢 از خدا میخوام بحق علی اصغر 6 ماهه امام حسین بچه هات برگردن به دامنت و دلت آروم بگیره انشاالله 😔😔😔😔

انقد در مورد امضای قبلیم پرسیدین ک جریان چی بوده گفتم بزار عوض کنم توضیح بدم عاقا کاربری قبلیم مال 96 بود ترکید فقط و فقط بدلیل یه گ و ز 😐😐😐😐😐 اشتباه نکنید من گو ز ی در نکردم😑😑😑😑 یه خانومی چنان جلوی شوهرش بوق زده بود ک مرد بیچاره زندگی رو ول کرده بود رفته بود خبری هم ازش نبوده حالا این بانوی گوز نشان اومده بود دنبال راه چاره بود ک مرده رو برگردونه ولی طبق محاسبات من با اون شدت ک ایشون انفجار داده بود الان مرده باید تو سطح کره مریخ مشغول یافتن نشانه های حیات باشه 😐😐 بانوان گرامی لطفا هنگام مراوده و معاشه با همسرانتان خودتونو سفت بگیرید اگه نمیتونین سفت وایسین حداقل تاپیکشو نزنید روا نیست شما بگوزی ما قطع دسترسی شیم 😑😑😑😑😥😥😥😥😥
وای وای من بمیرم برای اون دلت ک الان دقیقا میدونم چی توش میگذره  دو هفته پیش روز جمعه صب با یه ...

عزیزدلم .

ممنونم

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

ببخشید  نمیخوهم ناراحتت کنم  ولی شما با این زندگی   بسیار بدی که داشتی تو این مدت کم چرا دو  تا بچه  اوردی خیلی برام عجیبه اخه خیلی ها با بهترین زندگی  هم راضی نمیشن  بعداز چها پنج سال یه دونه بچه هم داشته باشن  ولی شما یه روز خوش  نداشتید  تند تند هم بچه    اوردید   اخه  به چه امیدی  با چه اینده   با چه تفکری..،

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گاهی گمان  نمیکنی  ولی  میشود