2777
2789
عنوان

یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست

منم مثل تو بودم برام عید فطر عیدی آوردن چه عیدی😐مامانم خواست چیزی بگه نذاشتم عید قربان فقط خودش اومد با دویست تومن پول گفتم اشکال نداره نداره ولی راستش ربطی نداره اینقد کوتاه اومدم که کوتاه شدم کادو تولد گفت ندارم بهم پنجاه تومن پول داد سالگرد عقد نداد سالگرد ازدواج نداد تولد امسال نداد ولی شوهر دوستم وضعش خیلی بد بودا یادمه شبا تا ۴صبح مسافر کشی میکرد تا برا تولد زنش براش طلا خرید برا من هنوزم جای سواله شوهرم به جای خوابیدن تو خونه میتونست حداقل یک ماه بخاطر من یه کاری کنه که دلم و شاد کنه ولی نکرد ولی شوهر دوستم ۳شیفت کار میکرد تا فقط دل زنش و شاد کنه 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.

نه ناراحت نباش مبارکت باشه

خدایا از تو گلایه ای نیست هیچی واسم کم نزاشتی....     برای یک روزم که شده دنبال چیزهای ک نداری نرو و از چیز های که داری لذت ببر.                                          پسرم دوست دارم ❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خداییش چقدیلداواسه شماهاسخته من ازوقتی اومدم سایت فهمیدیم این رسم یلدایی هست فکرکنیدتوی یه خانواده چندتابچه اخه پدرومادربااین گرونیابه فکرکدوم باشن،عزیزم به دلت بدراه نده مبارکت باشه

لطفالایک نکنید،ممنون
منظورم اینه از شوهرم ناراحت باشم با جاریم کاری ندارم

ازینکه قیمت طلا سربه فلک میکشه و شوهرت پولش نرسیده علاوه بر لباس برات طلا هم بخره باید ناراحت بشی به نظرت؟ حالا چون برای جاریت خریدن!یکم فکر کن خودت ببین به چه نتیجه ای میرسی😐

تو روابطه تون چرتکه نندازید که اون چی خرید من چی بخرم

اون چیکار کرد من چیکار کنم.

عشقت و ازاد و رها از قید و بند مادیات کن

چیه این رسم و رسوم های دست و پاگیر

خسته ام , از مردمی که به بهشت ایمان دارندولی عجیب از مرگ می ترسند!