2777
2789
عنوان

یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورم اینه از شوهرم ناراحت باشم با جاریم کاری ندارم

خب عزیزم میکی وضع شوهرت معمولی تره پس باید درکش کنی 

تو از جیب همسرت ک خبر داری؟؟؟؟اگه فکر میکنی داشت و میتونست بخره بهش بگو در غیر این صورت ناراحتیت بی مورده

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

والا اینو باید خودت بدونی

اگه داشته و نخریده اره حق داری

ولی اگه دستش تنگ بوده گناه داره ، برای این چیزا دیر نمیشه . یه عمر وقت داره بخره برات

بازم نه

اگه نداشته و نخریده البته

اگه داشته و نخریده بحثش جداست

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه دیگ عزیزم شوهرت سعی کرده تورو خوشحال کنه در حدو توان خودش نباید بخاطر چشموهم چشمی خودتو شوهرتو ناراحت کنی

تو رو خدا مثل جاری من نباش 😣😣😣شوهرش خریده دیگ  به شوهرت و واس توام بخره 😣😣😣😣

نه من اینجوری نیستم کاری ب جاریم ندارم مبارکش باشه

ولی چون هردو همزمانیم بالاخره مقایسه پیش میاد دیگه

ما ترکیم خیلیم رسم دارم هر مناسبت طلا بدیم

بعد حالا نیورده میدونم اوضاع بده طلا گرونه

ولی یهو ناراحت شدم 🙁 دوس داشتم جلو بابا مامانم...

نه من اینجوری نیستم کاری ب جاریم ندارم مبارکش باشه ولی چون هردو همزمانیم بالاخره مقایسه پیش میاد دی ...

خب همسرت باید فکرشو میکرد نباید ناراحت شی ازشون ک 

شرایط همسرتو میدونستی 

بعدم طلا ضامن خوشبختی نیس ایشالله بعدن میخری ☺

شوهر منم ترکه 

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

خودت میخریدی

من خودم انگشتر خریدم واسه خودم

همه ی آدما خوب و بد رو بلدن..دین الان شده ابزار کار راه انداز....شما هر کاری میدونید خوبه انجام بدید        من مطمئنم همه میدونن چی خوبه چی بده...همون دینه کسگم...                                                          اگه قابل میدونید برای آرامش زندگیم و خونه دار شدنمون دعا کنید....ممنون

اخر اخرش شوهرته که برات میمونه عزیزدلم، رسم و رسومات و حفظ ظاهر جلو خانواده واسه وقتیه که از پس هزینه هاش بربیای کادوهای یلدات خیلی قشنگن، اگه با ذوق و عشق تهیه شدن به دنیاا میارزن، یوقت به روی شوهرت نیاری خستگی به تنش بمونه دلشم بشکنه ... شرایط سخته واقعا گناه دارن مردا