2777
2789

ماهم امشب خونه مادربزرگم بودیم ولی فردا شب هم برنامه داریم 😁

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ماهم خونه مادربزرگم بودیم کلی خوش گذشت انقدر بازی کردیم و رقصیدیم ولی الان با شوهرم بحثم شد حالم گرفته شد😔😬

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
ماهم خونه مادربزرگم بودیم کلی خوش گذشت انقدر بازی کردیم و رقصیدیم ولی الان با شوهرم بحثم شد حالم گرف ...

چه جوری شماها میرسید خونه مامانبزرگم میرید ما که یه شب خونه مامانم یه شبم خونه مادرشوهرم میریم

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
چه جوری شماها میرسید خونه مامانبزرگم میرید ما که یه شب خونه مامانم یه شبم خونه مادرشوهرم میریم

من مادرشوهرم ادم نیست اصلا دعوتمون نمیکنن و برنامه ندارن و اکثرا مناسبتها خونه مادربزرگم جمع میشیم البته حال پدربزرگم خوب نیست اگه خوب باشن جمع میشیم

خدایا ممنون ازت خودت حافظ پسرکم باش.         درسته مامان شدم ولی هنوزم مثل قبل شیطونم هنوزم مثل قبل تیپ میزنم هنوزم مثل قبل میرقصم منتها دیگه با پسرم😆هنوزم مثل قبل قهر میکنم هنوزم مثل قبلم ولی قلبم در اوج شیطونی مادرانه میتپه واسه عشق همیشگیم پسر گلم 😍عضو گروه آبی وزن اولیه 72 وزن الان 66 😁
من مادرشوهرم ادم نیست اصلا دعوتمون نمیکنن و برنامه ندارن و اکثرا مناسبتها خونه مادربزرگم جمع میشیم ا ...

وا امسال خانواده شوهر منم دعوت نکردن واسه فردا، میخاستیم خودمون بریم ،یعنی نریم؟باید دعوت کنن؟

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘
وا امسال خانواده شوهر منم دعوت نکردن واسه فردا، میخاستیم خودمون بریم ،یعنی نریم؟باید دعوت کنن؟

نمیدونم شاید خانواده ها باهم فرق دارن