haniiiiziba مدیر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 عنوان نی نی | مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 33 پست بچه ها دوست دارم بمیرررررم خسته شدم چررررا خدا صدامو نمیشنوه چیکار کنم لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭 1398/09/30 | 01:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هدیه_نفسم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1971 تهرانه از همه جای ایران میان البته من خودم تهرانم اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 تهرانه از همه جای ایران میان البته من خودم تهرانم کجای تهران اسمشو میگی لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
هدیه_نفسم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1971 خمین اشتباه تایپی بود کلمه درست همین بود اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 کجای تهران اسمشو میگی منم تهرانم🙈 لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 خمین اشتباه تایپی بود کلمه درست همین بود اهان لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
هدیه_نفسم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1971 دکتر بزرگ علوی تو قیطریه مطبش خیلی شلوغه ولی دستش طلاس هر کی میره نتیجه میگیره شمارشو الان ندارم ولی سرچ کنی میاد عالیه خدا حفظش کنه اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 اسم دکترتو میگی و کدوم سمت تهران؟ لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 دکتر بزرگ علوی تو قیطریه مطبش خیلی شلوغه ولی دستش طلاس هر کی میره نتیجه میگیره شمارشو الان ندارم ولی ... مرسی عزیزم میزنم تو نت لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
هدیه_نفسم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1971 ان شاالله جواب میگیری من مطمئنم امیدت به خدا عمه خودم بعد از ۱۴ سال ناباروری پیش این دکتر که رفت باردار شد اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 دکتر بزرگ علوی شوشتری فقط میاد که مطبش تو قلهک همینه؟؟؟ لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 ان شاالله جواب میگیری من مطمئنم امیدت به خدا عمه خودم بعد از ۱۴ سال ناباروری پیش این دکتر که رفت بار ... پیرمردم هست درسته؟ لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
هدیه_نفسم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1971 دکتر بزرگ علوی شوشتری فقط میاد که مطبش تو قلهک همینه؟؟؟درسته عزیزم ببخشید تو قلهک اشتباه گفتم اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
haniiiiziba مدیر استارتر عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 1002 دکتر بزرگ علوی شوشتری فقط میاد که مطبش تو قلهک همینه؟؟؟ درسته عزیزم ببخشید تو قلهک اشتباه گفتم مررررسی عزیزم این ماه منتظرم پروید شم ایشالله به امید خدا برم توروخدا شما هم واسم دعا کن باردار شم لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭
هدیه_نفسم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1971 بله پیرمرد خیلی هم خوشگل و جیگره اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم
هدیه_نفسم عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 1971 عزیزم استرس سمه برای بارداری تا می تونی آروم کن خودتو و زودتر زودتر برو پیش دکتر علوی اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم