nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 عنوان کوتاه و مختصر 1 125 بازدید | 3 پست نصف بیشتر بوسه های دنیا اشتباهی اند.برای جبران، اشتباهتان را تکرار کنید:**نون# آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍 1398/09/30 | 00:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 تا وقتی بعد از یه دلتنگی طولانی دستهاتونو، چشمهاتونو، لب هاتونو.. جز به جز کنکاش نکرده بدونین خیلی باختین:)نون# آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 تا وقتی موهای کسیو بو نکشیدین و تو بغلتون نفساش آروم نشده یک هیچ باختین.نون# آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
nasinaz مدیر استارتر عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 9598 تا وقتی کسی نگاهتون نکرده و دلتون هری نریخته یک هیچ باختین.نون# آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍