2777
2789

من شیر و گرم میکنم سبا توش زنجبیل و دارچین میریزم مدتهاس خدا رو سکر سر درد ندارم

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من با اینکه هیچ اعتقاد و اشنایی با طب سنتی و اسلامی نداشتم بصورت تصادفی بهم معرفی شد که با زالو کامل خدا رو شکر درمان شده الان سه سال میگذره و اثری از اون شدت سردردها که راهی بیمارستان شدم و کلی قرص های بی تاثیر نیست

ببخشید زنجبیل مگه گرم نیست چطور میگرن خوب می کنه؟

کلا سردرد میگردی از سردی مغزه همین طور ام اس اگه گرمی جات بخوری خوب میشه همچنین خرما خوبه اگ دکتر رفته باشی میگه لبنیات و پرتقال و نارنگی و مخصوصا پنیر و کمتر بخورید، در ضمن زنجبیل التهاب م کم میکنه ک میگرن التهاب رگهای مغز ب حساب میاد

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
آخه بدبختی اینه که گرمی هم نمی تونه بخوره فشارش بالا می ره

اه این مشکل دیگه، البته زنجبیل و با دوربین دم کنی برای فشار خوبه یا همون دارچین و فقط دم کن بخوره

یعنی اگه زنجبیل تنها دم کنم بدم بخوره فشارش بالا نمی ره؟

با دارچین دم کت زنجبیل کم دارچین زیاد