2777
2789

اول باید ایمان کامل به قدرت خدا و اجابت دعا داشته باشید. 

دوم این دعا را بنویسید . با مدادمشکی به صورت کتابی کاملا کتابی بنویسید وبافتخه وکسره و .... 

سوره حمد حرز حضرت فاطمه حرز دوم خضرت فاطمه حرز امام جواد

خب اینارا که طبق اصول روی کاغذ سفید با مداد مشکی وبا فتحه وکسره و... نوشتید بندازید تو یک ظرف آب کاغذ را بعد به ظرف آب ۷۰ مرتبه سوره حمد ویک مرتبه حرز فاطمه وحرز امام جواد به آب بخونه . 

حالا این آب مقدسه خیلی زن وشوهر هردو از اب بخورندبعد

مرحله دوم

زن یا شوهر به نیت بچه دارشدن ۱۱۰ مرتبه سوره نصر را بخواند ونیت کند بعد بچه دارشدن هم ۱۱۰ بار سوره نصر بخواند انشالله بچه دار بشن اگه نشدن دوماه صبر کنند

اینبار ۲۲۰ بار سوره نصر به نیت بچه بخوانند و بعد بچه دارشدن دوباره ۲۲۰ بار نصر را بخوانند

گلم برای حاجت دل منم التماس دعا

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط به نیت مادر امام زمان؟؟

اره باید یه نذر معنوی بکنی تقدیم کنی به مادرامام زمان من یه تسبیه ایت الکرسی نذر کردم

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

من ۵سال و ۸ماهه منتظرم... پارسال در اوج بیخیالی و ناباوری متوجه شدم که باردارم اما متاسفانه مجبور شدم سقط کنم 😔 دیگه به زور از خدا نمیخوام حتما نمیخواد به من و همسرم بچه بده😔 ماهردومون سالمیم

اول باید ایمان کامل به قدرت خدا و اجابت دعا داشته باشید.  دوم این دعا را بنویسید . با مدادمشکی ...

حتما حاجت ميده؟ب چن تا از عزيزان معرفي کنم؟

دوستان گلم من دوتا تخمدانام پلی کیستیک بود بی بی زدم مثبت شد و باردار شدم و راه های درمانشو میگم بهتون.....اول از همه رژیم غذایی بگیرید بهترین رژیم کالری شماری و ورزش حتما بکنید ورزشای leap fitness group رو توی گوگل پلی دانلود کنید و ورزش کنید من دارویی نخوردم فقط ناشتا عسل و سیاه دونه خوردم بعدش ویتاگونس میخوردم ی کف دست کلم بروکلی میخوردم پیاز درمانی ماه اول رژیم انجام دادم...گرمیجات خیلی خوردم با گوشت گاو و شکر و قند وتنقلات کارخونه ای خدافظی کردم..شیر و محصولات لبنی اصلا براتون خوب نیست...مرغو و ماهی و برنجو کمتر بخورید خرما و انجیر خشک و مویز و تخمه کدوحلوایی شلغم و سیب موز اینا رو بخورید کیسه اب گرم روی تخمداناتون بزارید روغن سیاه دونه هم بزنید ب شکمتون من دوماه انجام دادم و نتیجه داد رفقا😘😘(من درمورد مشکلات تیروئیدی اطلاعاتی ندارم اما کلم و شلغم فک کنم برای عزیزایی ک هم پلی کیستیک هم تیروئید دارن مضره )
انشاالله جفتمون طبیعی مامان بشیم ای خدا چی اگه ماام مثل بقیه راحت مادربشیم😔

نمیدونم خدا چی رو میخواد بهمون ثابت کنه..دعا در حق همدیگه زودتر اجابت میشه...ممنونم بابت دعات گلم..واینکه همچنین شما.

اول باید ایمان کامل به قدرت خدا و اجابت دعا داشته باشید.  دوم این دعا را بنویسید . با مدادمشکی ...

حضرت فاطمه دوتا حرز داره؟پس سوره حمد و حرز حضرت فاطمه و حرز امام جواد و بنویسیم؟

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏