2777
2789
عنوان

نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 37 پست
حرف دکترهارو جدی نگیرید.بعضیهاشون واقعا بیسوادن‌.من خودم میدونم بچم به چه چیزهایی حساسیت داره.دیگه ل ...

ببخشید چه دکتر احمقی، خوب داروی جایگزین میداد، حالا خوبه گفتی حساسیت داره 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
همه زندگیم پسرمه...لازم باشه تا آخر عمرم حتی اگه نیاز داشته باشم لب به هیچکدوم از چیزایی که واسه بچم ...

دقیقا👌👍یه مادر زندگی رو به کام  خودش تلخ میکنه تا بچش همیشه کامش شیرین باشه😔من دلم لک زده واسه باقالی پلو ولی نمیتونم بخورم.بعد از اینکه از شیر گرفتمش مادرم دو بار برام درست کرد رفتم خوردم اما خیلی دوس دارم🤕من باقالی رو همنجوری با غلافش آبپز میکردم نمک میزدم میخوردم اما الان نزدیک سه ساله که لب نزدم😔

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@fatemehavaa نیاز نیست.واسه راحت شدن خیالت خودت میگم.😊من به شوهرم نمیگم.صبح پامیشم بسم‌الله میگم راه میوفتم عصر برمیگردم😁میبرمش بیمارستان کودکان‌.اونجا هم دکترهاش فوق تخصص هستن هم خدماتش هزینش کمتره.هم مجهزه.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
ببخشید چه دکتر احمقی، خوب داروی جایگزین میداد، حالا خوبه گفتی حساسیت داره  

اونم مثل بقیه فکر کرد زیادی حساسم و پیازداغشو زیاد میکنم☹خودم داروهای جایگزینشو یاد گرفتم.هروقت اشتباه بدن همونجا تو داروخانه چک میکنم عوض میکنم.مثلا بجای کوتریموکسازول سفالکسین میدم.بجای آموکسی کلاو سفیکسیم میدم اگر بهتر نشد  آزیترومایسین میدم‌.بجای دیفن هیدرامین  پلارژین میدم.مسکن و تب بر هم فقط استامینوفن میدم‌.بهترین دکتر خودمادره.چون سیستم بدن بچشو میشناسه.

عیب نداره فدای سر پسرت... ایشالله یه روز تاپیک بزنی که پسرت خوب شده

ایشالله.میدونم که دیگه خوب نمیشه☹دکترهایی که ازش آزمایش گرفتن آب پاکیو ریختن رو دستم‌.گفتن تا آخرعمر خوب نمیشه‌.من دیگه به این استرس عادت کردم☺تا حالا ۵ تا متخصص و یه فوق تخصص گفتن خوب نمیشه‌.بگو ایشالله تاپیک بزنی بگی باقالی خوردم😆😆😆😆

@fatemehavaa   نیاز نیست.واسه راحت شدن خیالت خودت میگم.😊من به شوهرم نمیگم.صبح پامیشم بسم‌الل ...

اخه ۲بارازمایش دادم گفتن نداره شوهرخالم دکتره اونم چک کرد گفت نداره

الا ۳۰ساعته باقلا خوردم چیزی نشده اگه خدا نکرده فاویسم داشت باید ی علائمی نشون میداد دیگه

تیکر تولد پسرمههه
اخه ۲بارازمایش دادم گفتن نداره شوهرخالم دکتره اونم چک کرد گفت نداره الا ۳۰ساعته باقلا خوردم چیزی نش ...

خب پس خیالت راحت.تا ۴۸ ساعت امکانش هست.بعدش اگر چیزی نشد بدون نداره.