2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امان از ذهن منحرف من

همبستر؟ 😂😂

سلام به دوستان نی نی سایت❤...خدا اگه می‌خواست ما گیاه خوار باشیم، به جا اینکه برا حضرت ابراهیم از آسمون گوسفند بفرسته، کلم بروکلی میفرستاد😂😂
چطوری ازش مراقبت میکنی 

من یه آکواریوم بزرگ گرفتم تقریبا یک چهارومش رو خاک اره ریختم..غذا هم سبزی خیار کاهو هندونه انگور کیک حتی مرغ پخته هم میخورن .به هیچ وجه نباید حمومشون کنی چون میمیرن خودشون با خاک اره خودشونو تمیز میکنن..خیلی راحته مراقبت ازشون راحت تر پرندس حتی...تازه همسترای من نی نی ام اوردن😍😍😍

اول اینکه نباید تا بهت عادت نکرده یهو بگیریش دستت چون گازت میگیره 

غذا همه چی میخورن فقط سرخ کردنی نباشه ادویه نداشته باشه میوه هم دوست دارن سیب و موز و اینا اما میوه ی ترش نباید باشه خیار و کاهو کلا چیزایی که خیلی اب دارن ممکنه باعث اسهالشون بشه شیر ماست فرنی شیر برنج خیلی دوست دارن 

برنج عدس نخود پخته 

شادونه و مغز هم دوست دارن براشون لوله دستمال کاغذی بذار خوششون میاد میرن توش در میان چرخ و فلک خیلی خوبه براشون 

دو جای خابشون دستمال کاغذی ریز کن خوششون میاد میزن زیرش میخوابن 

جای دستشوییشون هر سه روز با اب و تاید و دتول ضد عفونی کن 

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍

گردو هم بذار باهاش بازی میکنن میگیرن به دندونشون هی اینور اونر قل میدنش برای دندونشون یه تیکه مقوا یا جای دستمال کاغذی بذار بجون دندوناشون کوتاه میکنن چون دندوناشون هی رشد میکنه

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
چطوری ازش مراقبت میکنی 

خیلی راحته من یه نر و ماده داشتم بچه دار شدن شش تا هم بچه هاشونو بزرگ کردم عشقن عشق