2777
2789
عنوان

نامه هایی برای آقای مخاطب. شماره دو

278 بازدید | 11 پست

آقای مخاطب سلام، ساعت هفت و چهل دقیقه صبح است و من در کانالم سلام و صبح بخیر گفتم و با متنی که خیلی میتواند دلبر باشد نوشتم امروز روز بهتری نسبت به دیروز است. بعد پتویم را کشیدم روی سرم و فکر کردم. اگر قول بدهی باز ناراحت نشوی، بیشتر به تو فکر کردم. چشمهایم کمی هم چکه کردند چون.. نه نه.. خدایی نکرده به تو بر نخورد ها، اصلا به خودت نگیری ها. همینجوری الکی گریه کردم.

خب آدم ها هزار و یک دلیل دارند برای گریه. اصلا حواست هست دلار چقدر تومن شده؟ همین چند روز پیش رفتم ماست و گوجه بخرم اما پولم فقط به یکیشان رسید. آره اصلا من بخاطر اینکه نشد گوجه فرنگی بخرم گریه کردم وگرنه تو که خیلی مهربانی. من بخاطر اینکه گوجه فرنگی های خوشرنگ مال من نشدند گریه کردم وگرنه تو که حواست به من هست. هست؟ گفته بودی هست. تو یادت نیست اما من یادم نمی رود. آخه میدانی؟ همان روز اولی که بدون سلام و کوچکترین حرکتی که بشود از آن سوبرداشت کرد، آمدی و یک حرف کوتاه به من زدی، فهمیدم با چه کسی طرفم. همان روز رفتم و یک ضبط صوت کوچک خریدم بعد با کلی زور و درد آن را در سرم فرو کردم و از آن به بعد تک تک حرف هایت را ضبط کردم. یک چیزی بگویم؟ من هرشب دوباره و چند باره حرفهایت را گوش میکنم. کجا بودیم؟؟ آهان، گفته بودی حواست به من هست و بعد تر ها گفته بودی حواست به همه چیز هست. بعد از من می‌پرسند چرا به تو می‌گویم مرد روزهای سخت. خب این اسم فقط به تو می آید. اگر مرد روزهای سخت صدایت نکنم مجبورم بگویم خدای کوچک من. اصلا همیشه همه حق و حقوق برای تو بوده با آن صدای لعنتی ات. تو خودت بگو کدام بیشتر به تو می آید.

ولی... وای من چقدر احمقم. تو که نمیدانی، خب تو که با چشم های من نمیبینی، چطور توقع دارم بفهمی کدام بیشتر به تو می آید.

اصلا بگذریم، من میرم به چکیدن هایم ادامه بدهم.

دوست دارت، نبات

نون#  

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

15 بهمن 97

گاهی مینویسم. نیمچه نویسنده ای محسوب میشوم.

بدون نظر بخوانید. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگ‌بود...دقیق تصورش کردم

لطف دارین. 

عععععااااللللللیییی بوووودد

ممنونم. 

آقای ...هنوز به یاد من سر میزنی آنجا که تنها مثل یک دخترک بیچاره و کثیف کنج دلم چمباته میزنم ودلم را میبینم که چقدر برایت تنگ شده است

هر جا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه.....ای ترس تنهایی من ،اینجا چراغی روشنه🥂
آقای ...هنوز به یاد من سر میزنی آنجا که تنها مثل یک دخترک بیچاره و کثیف کنج دلم چمباته میزنم ودلم را ...

❤️

دوست داشتم. حسش قشنگ بود. منم مینویسم. اینستا پیج داری؟

ممنونم. 

خیر تل. گرام کانال دارم. البته داشتم مدت زیادیه سکوت کردم.