2777
2789
عنوان

خیانت و درد من

271 بازدید | 21 پست

اول این که من کاربر قدیمیم و اون یکی کاربریم رو رمزشو فراموش کردم الان

نگید تازه عضو شدی و تاپیک خیانت زدی

من و دوست پسرم خیلی با هم خوب بودیم

2 ساله با همیم

این اواخر یکی دو بار بهش گیر دادم سر این که چرا دایرکت یه خانمی رو جواب داده و این حرفا

و چندتا چیز کوچیک دیگه 

سه شب پیش تو خیابون به یه نفر شماره داده و اونو سوار ماشینش کرده و تو این سه روز چند بار باهاش تلفنی حرف زده طولانی

روز اخر رو لپ تاپ واتساپش بود که تکستاشو یادش رفته پاک کنه و من خوندم

گفته بود کدوم سمتی بیام خونت؟

من دارم میمیرم ... جدا شدن سخته واسم چون دوسش دارم اما الان باید چیکار کنم؟

خودش زر میزنه میگه به تلافی گیر دادن و تهمت های تو بود

این سه روز همش تو خونه جیغ میزنم و گریه میکنم و خودمو به در و دیوار میکوبم، دنیا واسم تیره و تار شده

من کاربر قدیمیم، گوشیم سوخت و رمز اون یکی کاربریم رو فراموش کردم و الان کاربری جدید ساختم

روزی که فهمیدم گوشیمو خاموش کردم 

خودش رو کشت انقدر زنگ زد به دوستم و خواهرم

بعد جالبه بعد این که من فهمیدم زنگ زده به همون دختره و گفته من دوست دختر دارم و نباید بهش خیانت کنم

اونم گفته اره گناه داره نکن

و 10 دقیقه زر زدن با هم خدا میدونه چی گفتن

من کاربر قدیمیم، گوشیم سوخت و رمز اون یکی کاربریم رو فراموش کردم و الان کاربری جدید ساختم

ترکش کن 

جلو ضرر و هر وقت بگیری منفعت

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همینه عزیزم باید قبول کنی و ترکش کنی همشون دنبال یک بهونه واهی می گردند هر غلطی خواستند بکنند

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
الان موندم به دختره زنگ بزنم ببینم چی میگه یا نه؟

نه بابا میگه فضولی دوسش دارم دوسم داره

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.

اینجا مورد بوده سه تا بچه‌داشته همسرش بهش خیانت کرده 

اینکه دیگه نه تعهدی نسبت به شما داره نه مسئولیتی...  انتظارایی داری...

اسمش روشه دوست پسر...

غرور و شخصیتت رو حفظ کن فراموش کن طرفو

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

تو دوران دوستی اوج خوشی و ....هس رفته خیانت کرده 

تو زندگی خو همه چیز تکراریه 

اصلا به همچین ادمی اعتماد نکن ترکش کن هرچه زودتر 

اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم