2777
2789
عنوان

بیاید از خاطرات عاشقی تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 3093 بازدید | 97 پست

همیشه توی رویام پسری که عاشقش میشم و تصور می کردم خیلی متفاوت و رویایی بود خصوصیاتش فکر می کردم شاید هموون جوری رویایی بمونه ولی من بهار امسال عاشق همون پسر رویاهام شدم با همون خصوصیات همون اخلاق خود ساخته با جذبه مهربون لجباز...........

الان 9 ماه که با هم دیگه ایم کلی سختی داشتیم کلی بالا پایینی داشتیم اولین مرد قلبم شده مرد من شده با اون ای چیزایی رو اولین بار تجربه کردم هر وقتم دیگه خیلی خسته میشم این بیت شعر یادم میاد.............در طریق عشق بازان مشکل اسان کجا

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 

صب سرکار میخاست بره باید میومد منو میدید زود میومد میرفتیم منو مدرسه میزاشت میرف الان فک میکنم میگم چقد حوصله داشتیم 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست بودین؟ چجور خانواده رو میپیچیدی؟

نه 😐پیچوندن نداشت دیگه محرمش بودم😂

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                                           
نفهمیدم😟

ببخشید نمیتونم بگم

چون خیلیا مسخره میکنن خوشم نمیاد ببخشید

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

واسه من خیلی رویاییه......

بارون زده بود...

پاییز بود....

شیشه های ماشین پر از بخار...

نم نم بارون میخورد به شیشه ها.....

تاریک بود همه جا.....

یخ کرده بود دستامون....

سکوت بود....

دم در خونمون یه کبوتر سفید  نشسته بود تو ابای بارون.....

عشقم رفت گرفتش.....اوردش تو ماشین برام...

خندید. گفت ببین بیتا....بگیرش.... .

مرض از خودم بود.مرض داشتم اینقد قشنگ عاشقی کردم.خودش دل میبرد بعد به من میگفت از اون دلبر بیشرفایی

میگفتم سیگار میخوام میگف تو سیگار دلت نمیخواد،دلت میخواد با پشت دست بکوبم تو دهنت..ولی وقتی رو پل مینشستیم و پاهامونو اویزون میکردیم خودش فندک میگرف زیر سیگارم بعد از سیگار دهنیم کام میگرف

زمستون که میشد ی پتو ورمیداشت میرفتیم یه جای خلوت و پتوپیچ مینشستیم و باقالی و لبوی داغ میخوردیم.میدونست زیاد دوس ندارم و هی میگف بزک نمیر باهار میاد

بهارا که میشد ینی چاقاله بادوم و گوجه سبز و اینا عصاره زندگیه منن

کاپشن صورتیمو که میپوشیدم میشدم پلنگ صورتی و وقتی مشکی میپوشیدم میشدم جوجه اردک زشت،اینایی که میگمو زبونی میگف وگرنه میدونم ته دلش من همون زیبای خفتش بودم ک هروخ نزدیکش میشدم وعده میداد ی روزی قراره ببوستم که بدونه فرداش کابوسا تمومه

رفته بود ی تل گرفته بود که روش ماه داشته باشه..میگف کلی گشتم تا پیدا کنمش..گفتم چرا ماه..گف اونوقت میشی ماه پیشونی

میومدم رماتیک زل بزنم تو چشاش ی کم نگام میکرد میگف مردشور قیافتو ببرن که جون ب جونت کنن دلبر بیشرفی

ولی من خیلی قشنگ عاشقی کردم

نون#

اینو 3 سال قبل تو کانالم نوشته بودم، یادش بخیر 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

دزدکی میومد دنبالم تا باهم بریم دانشگاه آخه هم کلاسی بودیم یه بار ساعت 8 صبح کلاس داشتیم ساعت 6 دزدکی از خونه اومدم بیرون اونم سرخیابون منتطرم بود یکی از همسایه ها دیدمون خداروشکر تا رفت به خانوادم بگه ما در شرف ازدواج بودیم

وای چقدر بدم میاد از این که کار میکنن خخخ کاش میشد ماه به ماه حاظر اماده پول بیارن در خونه

من دیگه عادت کردم بعدیش اینه که به این پول نیاز نداره 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨