2777
2789

چند سالشه؟بیشتر روی خود پدر و مادر کار میشه .چون معمولا اشکال در رفتار پدر و مادر بوده

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

2سال

2 سال که خیلی کوچیکه.پرخاشگریش چطوریه؟

به دل خود مراجعه کنید و نسبت به تمام کسانی که در گذشته از دست آنها ناراحت شده اید احساس محبت نمایید. هر جا ناراحت شدید اقدام به بخشش و عفو نمایید. عفو و گذشت پایه بیداری معنوی است.
ینی امکانش هست خوب بشه اگه رفتار اطرافیان خوب باشه؟ یا دیگه دیر شده؟ 

صد در صد.

اگر مدرسه ای نیس و مهد نمیره احتمالش زیاده که بخاطر این باشه که حوصله اش سر میره

2سالشه. حوصلش که خیلی سر میره رفتار خودمم باعث پرخاشگر بشه چون یه مدت دچار افسردگی شده بودم اما الان تحت درمانم و بهترم ولی رفتار بچم خیلی بد شده میترسم همینطور بمونه

2سالشه. حوصلش که خیلی سر میره رفتار خودمم باعث پرخاشگر بشه چون یه مدت دچار افسردگی شده بودم اما الان ...

نگران نباش عزیزم

در عین حال بچه ها مون شبیه به خودمون میشن نباید انتظار زیادی ازشون داشته باشیم بچه با بچه فرق میکنه بحران های دوسالگی و سالیانه بچه ها هم ساده نیس اما میگذره...

اما اگر هر دو روزخانه بازی و مهد یا توی جمع خونوادگی که بچه هس باشه تا بازی کنه میبینی رفتارش بهتر میشه

همه رو میزنه 

اول از همه که باید رو رفتار خودتون کار کنید.تنبیه بدنی و یا حالتهای عصبی باهاش نداشته باشید.به محظ اینکه اینکار رو کرد یه لحظه دستش رو باید بگیرید و بعد بلافاصله حواسش رو به یه چیزی پرت کنید .سعی کنید باهاش بیشتر بتزی کنید و بیشتر بهش محبت کنید،بغلش کنید ببوسینش

نگران نباش عزیزم در عین حال بچه ها مون شبیه به خودمون میشن نباید انتظار زیادی ازشون داشته باشیم بچه ...

بله شبیه خودمون میشن اما من نمیخوام مثل خودم بشه. با بچه ها یکم که بازی میکنه دعواشون میشه شروع میکنه به زدن واسه همین زیاد جایی نمیرم

اول از همه که باید رو رفتار خودتون کار کنید.تنبیه بدنی و یا حالتهای عصبی باهاش نداشته باشید.به محظ ا ...

خیلی بهش محبت میکنم اما تا عصبی میشم داد میزنم همه چی ازبین میره.پسرم بچه فوق العاده آروم و مهربونی بود دارم دق میکنم بخدا. بنظرتون ببرمش پیش روانپزشک؟ تاثیر داره؟ 

خیلی بهش محبت میکنم اما تا عصبی میشم داد میزنم همه چی ازبین میره.پسرم بچه فوق العاده آروم و مهربونی ...

نگران نباشید .درست میشه.حتما برید روانپزشک تا راهنماییتون کنه.راهکارهای زیادی هست واسه این قضیه که بیشترش رو باید خودتون انجام بدید و رو خودتون کار کنید.

خیلی بهش محبت میکنم اما تا عصبی میشم داد میزنم همه چی ازبین میره.پسرم بچه فوق العاده آروم و مهربونی ...

حتما باید خودتون رو کنترل کنید.رفتارهای عصبی رو هر جور می دونید باید جلوش رو بگیرید