2777
2789
عنوان

مشورت میخوام

69 بازدید | 14 پست

هم کلاسیم بهم علاقه داره فهمیده منم خوشم میاد ولی خو هم شرایط ازدواج نداره هم میخواد از علاقم مطمعن شه موندم کاری کنم تا همه کلاس متوجه شن یا نه ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺

متوجه چی بشن؟

علاقت ؟

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون توقع داره کلاس کنارش بشینم یا مثلا بوفه میبینمش باهاش هم قدم شم حرف بزنم اما من ی سلام میدم میرم

توقعش بی جاست، دوست پسر دوست دختر که نیستید که همچین توقعی داشته باشه، به نظرم اصلا نذار تو دانشگاه بیفتید سر زبونا یا بفهمن چیزی هست بینتون، تا مطمین نشدی

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
توقعش بی جاست، دوست پسر دوست دختر که نیستید که همچین توقعی داشته باشه، به نظرم اصلا نذار تو دانشگاه ...

با پسر دیگه حرف بزنم ناراحت میشه دوست داره توجهم بیشتر به اون باشه

خوشبختی جوونا صلوات ☺
خودتو تو دانشگاه ضایع نکن  خیلی تاثیر بدی تو ایندت داره مواظب باش  خیلی ام قاطع بهش بگو ...

رابطه ای نداریم جفتمون علاقه داریم برا اون بین بچه ها مشخص تره از منم توقع داره علنی مشخص کنم 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
با پسر دیگه حرف بزنم ناراحت میشه دوست داره توجهم بیشتر به اون باشه

حواست باشه بد دل و حسود نباشه

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
رابطه ای نداریم جفتمون علاقه داریم برا اون بین بچه ها مشخص تره از منم توقع داره علنی مشخص کنم 

پس اگر رابطه ای نیست که اصلا اینکارو نکن 

بچه ای مگه 

مواظب آینده و آبروت باش

عشق....مثل دیدن راه درست تو دوراهی
پس اگر رابطه ای نیست که اصلا اینکارو نکن  بچه ای مگه  مواظب آینده و آبروت باش

کلا مشخصه بین بچه ها رابطه ای نداریم خیلی سنگینم.دانشگاه پیش اونم بیشتر حال واحوال باهاش کنم با بقیه نه 

خوشبختی جوونا صلوات ☺