2777
2789
عنوان

یعنی از اوناشه؟😈😈😈😈

1605 بازدید | 102 پست

سلام خانومای عزیز دل

گاهی راجب خانم مسن همسایه مون گفتم تو بعضی تاپیکا..اونایی که نمیدونن بگم ایشون یه خانم ۷۰ ساله هستن که تنها زندگی میکنن..موهاش صورتی و همیشه ناخوناش مانیکوره و لاک داره و همیشه هم مهمونی میره و خلاصه خیلی قرتیه..از اوناست که همیشه تاپ تنشه و بدون لباس زیر و خلاصه همیشه یه جاش معلومه.

تازه که اومده بودیم اینجا،شوهرم گفت زیاد به فلانی رو نده،،،،بگذریم که تواین ۲ سال چیشد و نشد،،یه چندروز نبودتا ۴شنبه دیدم در واحدمونو میزنن..از پشت در پرسیدم بله؟یه اقا گفت که ببخشید خانم ،خانم (همون خانم مسن)کارتون داره..گفتم الان میام..لباس پوشیدم و رفتم دم درش دیدم نشسته رو کاناپه بزرگش و گفت سلام،،بی معرفت ..یه حالی از من نمیپرسی بعدگفت ۵شنبه مهمونی دعوت بودم ،وقتی رقصیدم خواستم برم دستشویی،خونه دوبلکس بود از پله افتادم..پام شکست و.....و در اخر هم گفت این اقا هم مسعوده و اومده که پیش من باشه و کمکم کنه😑😑😑😑 یعنی دستشویی و.....یعنی درست فهمیدم من یا نه؟؟؟چرا اقا؟ اونم یه اقای حدودای ۲۵..۲۶ سال..به شوهرم موقع شام تعریف کردم..عصبانی شد وگفت میزاری شاممو بخورم یا میخوای بالا بیارم؟؟؟؟هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB