2777
2789
عنوان

شب یلدا

99 بازدید | 12 پست

ما فردا شب شب یلدا خونه مامانمیم و تولد برادرمم هست ، به شوهرم پریشب که گفتم شروع کرد غر زدن که چرا تولد برادرتو شب یلدا انداختن من می‌خوام شب یلدا خونه مامانم باشم مامانم خریداشو کرده گفتم اگه خرید کرده بندازه یکشنبه شب بهش بگو تولد برادر زنمم هست نمیتونم بیایم حالا اگه احساس تنهایی می‌کنه بیاد خونه مامان من ، خلاصه پریشب باهاش بحث داشتم یه کلام می‌گفت میرم خونه مامانم دیگه منم عصبانی شدم گفت چقدر شماها خودخواهین چون من سال تحویل الان چهار ساله که پدرشوهرم فوت کرده همش با خانواده شوهرمم و عید نوروز اصلا پیش مادرم نیستم شب یلدایی پارسال هم پیش خانواده شوهرم بودیم گفتم مادرت خودخواهه نه دخترشو می‌فرسته سمت خانواده شوهرش نه پسرشو سمت خانواده زنش ، میخواد همه دور خودش باشن گفتم تو اگه پدرت فوت شده پدر منم فوت شده مامان من نمیاد این خودخواه بازیارو دربیاره ، خواهرش این مدلین نه تا حالا شب یلدا با خانواده شوهرش بوده نه تعطیلات نه عید نوروز همش با ما بوده ، اینارم گفتم که خواهرت هیچ وقت با خانواده شوهرش نیست بعد یه شب یلدا من می‌خوام تو پیش ما بیای آنقدر ادا در میاری خلاصه دعوامون شد بهش گفتم من به مادرت زنگ میزنم میگم ما برای شنبه برنامه داریم شما برنامه اتون بندازین یکشنبه اگر میخواهید ما هم باشیم و خودتونم دوست داشتید بیاید پیش ما ، حالا این چند روز مراسم ختم داشتن نتونستم زنگ بزنم تا فردا که زنگ بزنم، شوهر من نمیدونم آخر چیکار می‌کنه میاد پیش ما یا نه ، کلا خیلی دلخورم از اون و خانوادش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شرایط سختیه من خانوادم دورن واسه همین اکثر مناسبتا پیش خانواده شوهرم میریم همش بهش فکر میکنم که چطور باید رفتار کرد تا دلخوری پیش نیاد اگه روزی خانوادم اینجا باشن 

خواهر شوهر منم همینطوره همییییشه پیش خانواده خودش میاد فقط

ما كه خونه پدر شوهرميم شام بعدشم كه مراسم يلدا

يكي دو ساعته اخرو زودتر از بقيه پاميشيم ميريم خونه مامانه من با اوناييم تا اخر شب

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
باید قرار بذارید یسال اینور یسال اونور ما همینکارو کردیم یردا ۴شنبه سوری ۱۳ بدر یسال اینور یسال ...

آخه من تا پدر شوهرم زنده بود این مشکلات نداشتیم اصلا پدرشوهرم این مدلی بود شوهرمو همش بمشونه سمت خانواده من می‌گفت خونه منم میای تنها حق نداری بیای ولی مادر ش برعکسه من باردارم ماهه اخرمه دکترم گفته تنها نمون هر شب به یه بهونه بچه اشو میکشونه خونه اش و من باید تنها بمونم بیاد خونه ، الان چند شب هم هست منو می‌فرسته خونه مامانم خودش می‌ره خونه مامانش می‌خوابه! اگر این شرایط قبل ازدواجم بود و پدر شوهر از اول نداشتم و می‌فهمیدم این مدلین که تحت هر شرایطی باید مادرش باشیم اصلا قبول نمی‌کردم ازدواج کنم باهاش ، ما حتی مسافرت دو نفره هم نتونستیم بریم چون مادرشوهرم همیشه قبل من تو ماشین نشسته! با دخترش هیجا نمیره ولی پسرشو ول نمیکنه 

اگه نزدیکین هردوجابرین سخت نگیرین یه شبه باهم حلش کنید ما همیشه هم اینوریم هم اونور پدرمادرا دل دارن ...

هر سال اینکارو میکردیم به غیر پارسال که یادمه من مسافرت بودم با خانواده شوهرم ، ولی امسال چون تولد برادرمم هست باید زود بریم خونه مامانم تا آخر شب بمونیم چون هم تولد هم مراسم شب یلدا دیگه نمی‌رسیم اونور بریم ، مادر اونم دوست داره شام شب یلدا حتما دختر و پسرش پیشش باشن یعنی ما تا شام بخوریم بریم خونه مامانم ۱۰ شبه به تولد نمیرسیم

شرایط سختیه من خانوادم دورن واسه همین اکثر مناسبتا پیش خانواده شوهرم میریم همش بهش فکر میکنم که چطور ...

من که همیشه احترام گذاشتم پیش اونا بودم حتی پارسال نه شب یلدا با مادرم اینا بودم نه عید نوروز ، خب من که دخترم خیلی بیشتر دلم پیش خانواده ولی بین ما برعکس شده همش شوهرم تو همه مناسبتا منو سمت خودشون می‌کشه ، امسال شاید آخرین سالی باشه که با برادرم دور همیم چون داره کاراشو می‌کنه بره خارج ، سر همین مسائل هم از اول گفتم برای شنبه شب برنامه نزار امسال می‌خوایم دور هم باشیم ولی اینکه برای خودش برنامه گذاشته با مادرش خیلی بهم زور اومد و ناراحتم کرد ، من باردارم ماه اخرمه مادر شوهرم عوض اینکه باش پیش زنت الان ماه آخره ممکنه یه مشکلی براش پیش بیاد تنهاش نزار ، میگه بزارش خونه مامانش بعدم میکشونتش اونجا الان چند شبه منو می‌فرسته خونه مامانم خودش می‌ره پیش مامانش می‌خوابه!

من که همیشه احترام گذاشتم پیش اونا بودم حتی پارسال نه شب یلدا با مادرم اینا بودم نه عید نوروز ، خب م ...

بی انصافیه واقعا 

شما که قبلا رفتی امسالم شوهرت به دل شما راه بیاد 

مخصوصا که میگی داداشت شاید بره 

میگن با مردا هر جور رفتار کنی همونجوری انتظار دارن دیگه 

واقعا راست میگن

مثلا خواهرشوهرتون چون از اول اومده الان کسی ازش انتظار نداره بره پیش خانواده شوهرش ولی واسه شما زبون در میارن 😥😥

بی انصافیه واقعا  شما که قبلا رفتی امسالم شوهرت به دل شما راه بیاد  مخصوصا که میگی داداش ...

منم از خودخواهیاشون ناراحت میشم مقصر خودمم که از اول باهاشون راه اومدم و اگه عین خواهرش بودم الان برای یه شب خونه مادرم بودن آنقدر از درون حرص نمی‌خوردم کلا میگن مرد از اول هر جور باهاش برخورد کنی همون میشه درسته من از اول خیلی مراعاتشونو کردم وظیفه ام شده و قدر نمیدونن