2777
2789
عنوان

فحش

220 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

با کسی که بهتون فحش میده چندین بار تذکر میدی چطور رفتار میکنین 

اون آدم نزدیکترین کس هستش 

یعنی نمیتونی حذفش کنی

منم خدایی اصلا اهل فحش نیستم که تلافی کنم

تذکر نده فقط وقتی فحش میده جوابشو نده وقتی مثل آدم حرف زد جواب بده با روی خوش هم جواب بده. 

کم کم یاد میگیره اگه جواب میخواد آدم باشه😁

اگر زندگی خانوادگی پرتنشی داریم و تحصیلات و تخصص در زمینه خانواده نداریم نسخه ناموفق زندگی خودمون را برای بقیه نپیچیم ! مثال: همه مردها فلانند، همه زنها فلانند، به شوهر رو نده، جواب بدیشونو با بدی بده، ازدواج نکن، ازدواج بکن، بچه بیار زندگیت شیرین شه... حسن ختامشم اینه که روانشناس و مشاور هیچی حالیشون نیس من خودم یه پا مشاورم!  شما اگه بیل زن بودی که در خونه خودتو سرسبز کرده بودی عزیزدل   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خشتکشو بکش بالا سرش😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
تذکر نده فقط وقتی فحش میده جوابشو نده وقتی مثل آدم حرف زد جواب بده با روی خوش هم جواب بده.  کم ...

انگار بد کردم تذکر دادم الان اونو کرده نقطه ضعف من هی توهین میکنه فحش میده

بله

همسر منم خیلی بد دهنه .اوایل فحش میداد خیلی ناراحت میشدم هر چقدر بهش میگفتم توهین نکن .میگفت نه من که به تو فحش نمیدم به پدر مادرت فخش میدم .بهش میگم منو این جوری تحقیر میکنی ،متوجه نمیشه که باعث دلزدگی میشن با این کارشون بعد از ادم انتظار دارن بهشون محبت کنیم در صورتی که واقعا محبت ادم تبدیل به حس تنفر میشه .حتما با یک مشاور صحبت کن این مسایل رو بهش توضیح بده .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .
همسر منم خیلی بد دهنه .اوایل فحش میداد خیلی ناراحت میشدم هر چقدر بهش میگفتم توهین نکن .میگفت نه من ک ...

دقیقا از چشم افتاده

بعد انتظارم داره بهش محبت کنم بگم بخندم

منم واقعا محبتم نمیاد محبتشم به دلم نمیشینه

تازه میگه بدبخت منو از دست دادی

تو دلم گفتم تو خیلی وقته از چشم من افتادی

دقیقا از چشم افتاده بعد انتظارم داره بهش محبت کنم بگم بخندم منم واقعا محبتم نمیاد محبتشم به دلم نم ...

ببین منم همین دوران رو گذروندم .همسرهامون عین هم هستن .فقط برای ما به طلاق عاطفی کشید . 

عزیزم چند وقته ازدواج کردین .بچه هم دارین .خودت چند سالته .؟؟؟

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .