2821
2789
عنوان

لطفا بیاید..

88 بازدید | 8 پست

دوستان لطفا در این مورد نظر بدید چیکار کنیم

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بازی مافیا چیه؟! 

میشه تو اینترنت سرچ کنید؟

هر که منظور خود از غیر خدا می طلبد ، چون گدایست که حاجت ز گدا می طلبد . با خدا باش ، پادشاهی کن ، بی خدا باش ، هر چه خواهی کن ...
خراب شه این داستانای جدید بچه هارو پرو کردن خب مگه کسی حریف این بچه ها میشه اخه

بهتر از اینکه ۳ ساعت تو گوشی باشن 🙄لااقل دور هم میشینن حرف میزنن استدلال یاد میگیرن

میشه تو اینترنت سرچ کنید؟

ببخشید عزیزم سرچ نکردم اما با توضیحات شما بنظرم نره بهتره! 

این کاربری برای منو خواهرمه، یکیمون خانم مهندس و یکی خانم دکتر ❤️🧡 درخواست دوستی ندید لطفا 🌸
ببخشید عزیزم سری نکردم اما با توضیحات شما بنظرم نره بهتره! 

مجبورتون ک نکردیم برید یکی میپسنده دیگری نه ...☺

من هر چی مافیا رو از نسیم دیدم همه آقا بودن .

در کل با توجهـ به سنش دلیلی نیست که بره

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
من هر چی مافیا رو از نسیم دیدم همه آقا بودن . در کل با توجهـ به سنش دلیلی نیست که بره

اون که توی تلویزیونه جداس . ولی توی کافه ها هم ایونت 15 نفره ش رو میزارن

2790
2823
2791
2779
2792