2777
2789

هیچ کاری نکردم نه لباس بدبخوری دارم اخه یکی نیست بگه فلانی چیت میزون بود برداشتی دوتا هاتواده غریبه رو دعوت کردیکه میدونی عیاش و فصول و پررو و اعصاب خورد کنن

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کی دلش نمیخواد😔😔

من عاقا من

میتونم جواب همه بی تربیتا و بی شخصیت ها رو بدم ولی  سطحم و شعورم  خیلی ازشون بالاتره بنابر این از کنارشون ردمیشم میگن با خوک کشتی نگیر چون تو کثیف میشی ولی اون عاشق کثیف کردن خودشه😇😇😇
بله😁

اسمتم یلداس؟؟؟

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
چرااا

به چه درد میخوره روزایی که حالم خراب بود کی بود هیچکی فقط واسه دور هم .س شعر گفتن خوبن 

بلههه

اوخیییی چه گوگولیییی 😍

آهای تویی ک داری امضامو میخونی😊اره با توام عشقم😊 میشه واسم دوتا صلوات بفرسی و دعا کنی به اون چیزایی که تو دلمه برسم؟؟امیدوارم با همین صلوات خودتم به حاجتت برسی گلم مرسی❤❤❤
دلم میخاس یه مهمونی خوب وجشن وشادی و بزن و برقص دعوت میشدم   ولی حیف    

کاش...منم دلم میخاد هییی  

[{اگه همه ی دنیار رو هم بگردی آخرش من دورت میگردم..❤💍🙃}[{متعهد به عشقی بی پایان🎇♾🍃}]
😁😁😁❤

🤗🤗