2777
2789

سلام معذرت از روی ماه همتون فقط بگم کل اتفاق های دیشب شاید یک تلنگر شده بود برای من که دست به دست هم دادن تا یاد رمان یادت باشه بیفتم  اخر شب تو ایت وقتی داشتم برای مهمونی دوشنبه از خانوم ها کمک میگرفتم اتفاقی پروفایل یکی اشون چک میکردم دیدم شهید سیاهکالی هستند وای بحثشون پیش کشیدم تو اون گروه کانالشون برام گزاشتن چقدر با کلیپ مصاحبه باهمسرشون اشک ریختم از قبلش تو دلم بود شهید پاییزی که هست یلدا نزدیکه تو تلگرام عکسشون بزارم پروفایلم البته کتابشون گذاشته بودم خیلی قبل ولی یک حسی میگفت نه تااون عکس دیدم واییی مامان شونم دیدم خوش به حالش چطوری تونسته تربیت کنه همچین پسری رو من ارزومه بچه هام شهید بشن ولی میدونم طاقتش ندارم .

بازم رفتین ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیکتون خیلی نامفهوم هستش اصلا معلوم نیست چی نوشتین یکم با حوصله و جمله هاتون رو فعل و فاعل بزارید ...

من تازه اومدم نی نی سایت.کیبورد گوشی همسرمه خودش واژه میده من شوق ذوق داشتم بگم خلاصه یک نامه نوشتم که بیخیال پایانش شدم

راستش نا مفهوم بود ولی در کل چیزی که فهمیدم ازش اینه که من بر عکس شما آرزو میکنم هیچ جنگی نباشه و اصلا هم دوست ندارم زبونم لال پسرم شهید بشه. 

چون یه مادر نرمالم و ارزوی هر مادری سلامتی فرزندشه نه مرگش حالا شهادت باشه یا حادثه

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!