2777
2789
عنوان

دیدن جهازیه

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ خیلی اصرار دارن چرا خودتو اذیت میکنی بگو ی وقت بیان ببینن و برن اینکه دیگ دغدغه نیس.

میترسم بگن این بد بود اون بد بود و حرف و حدیث چون ازشون برمیاد و منم بشدت حساس و زودرنج

زشت نیس میترسم حرف و حدیثا ولم نکنه بعد

عزیزم اگ رسم دارن مطمئن باش تا عمر داری پشت سرت حرف

درسته نباید حرفاشون برات مهم باشه ولی من اگ خودم بودم تو این گرونی ک پدر و مادرم باهزار زحمت جهزیه بگیررن ک کم و کاستی نداشته باشه بعد تو فامیل شوهر هی بگن هیچی نداشته و....نمیتونم تحمل کنم

من تو خانوادا شوهرم یکی عروس اورد عروسش گف ما این رسم و نداریم

هنوز ک هنوز عمه ها شوهرم میگن هیچی نداشت وگرن میگف بریم ببینیم وایی بدبخت داماد همه چیشو گرف و....

من گفتم ازکجا میدونید همشون حق بجانب منم میخواستن قانع کنن هنوزم ک هنوزه پشت دختر و خانوادش حرفه

عزیزم اگ رسم دارن مطمئن باش تا عمر داری پشت سرت حرف درسته نباید حرفاشون برات مهم باشه ولی من اگ خود ...

😔😔😔من اعتماد بنفسم پائینه چون با زور بازو خودم چیزی ک در توانم بودا تهیه کردم 

به شوهرت بگو که بهشون بگه که این کار مودبانه نیست و فقط آدمهای فضولی و بی‌تربیت میرن وسایل زندگی مردم رو سرشماری میکنن

همه ی ما...فقط حسرت بی پایان یک اتفاق ساده ایم که جهان را بی جهت،یک جور عجیبی جدی گرفته ایم
میترسم بگن این بد بود اون بد بود و حرف و حدیث چون ازشون برمیاد و منم بشدت حساس و زودرنج

بگن عزیزم محل نده اینا ک آخرش با ی بهونه میان ببینن چ بهتر ک اماده باشی😌

يا رَب از هر چهِ خطا رفت هزار استغفار..